Elektromos kerékpár motor és vezérlés - 250W, 24V, markolattal » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Elektromos kerékpár motor és vezérlés – 250W, 24V, markolattal

60.960 Ft (Bruttó) 48.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: EMCK-24250 Kategóriák: , Címkék: , ,

Elektromos kerékpár motor és vezérlés – 250W, 24V, markolattal

Elektromos kerékpár motor és vezérlés gyors és megbízható elektromos kerékpár, roller építéséhez 250W és 24V paraméterekkel. Ez egy lenyűgözően gyors és rendkívül megbízható eszköz, amely tökéletes választás mindenki számára, aki szeretné átalakítani hagyományos kerékpárját vagy rollereit elektromos meghajtású járművé. A 250W-os teljesítmény és a 24V-os feszültség maximális hatékonyságot és erőt biztosít, amely által megfelelő sebességet és dinamizmust kínál mindazoknak, akik szívesen használnák az elektromos közlekedést.

Az eszköz specifikációja az alábbiak szerint alakul: Az 24V DC motor és a 250W-os maximális teljesítmény kombinációja a tökéletes egyensúlyt jelenti a meghajtás és az energiahatékonyság között. A motor kiválóan képes megbirkózni a különböző területeken, legyen szó sík utakról vagy dombos terepről. A 2700 1/perc fordulatszám pedig lehetővé teszi a gyors reakciót és a folyamatos, sima haladást, amikor a sebességre van szükség.

A vezérlő rendszer egy kulcsfontosságú eleme ennek az eszköznek, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy teljes mértékben irányítsa a motor működését és a sebességet. A vezérlő egyszerűen kezelhető és könnyen érthető, így akár kezdőként is könnyen beállíthatja a kívánt paramétereket és érzékenységet. Ez a rugalmas vezérlési lehetőség lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy testreszabja az elektromos kerékpárját vagy rollert, és igazítsa az egyéni igényeinek megfelelően.

A markolat és a lánckerék további előnyöket kínál az elektromos jármű felhasználói számára. Az ergonomikusan kialakított markolat kényelmes és biztonságos fogást biztosít, így hosszabb távú használat során sem érezhető kényelmetlenség. A lánckerék pedig a meghajtórendszer hatékony működését garantálja, hozzájárulva a sima és hatékony közlekedési élményhez.

Az elektromos kerékpár motor és vezérlés szett tökéletes választás mind a hobbi, mind a profi kerékpárépítők számára. A könnyű telepítés és a megbízható működés révén ez az eszköz valódi áttörést jelent az elektromos közlekedés világában. Fedezze fel az új lehetőségeket, és tegye még kényelmesebbé és izgalmasabbá a közlekedést ennek az eszköznek a segítségével!


Specifikáció

  • 24V DC motor
  • 250W max. teljesítmény
  • 2700 1/perc fordulatszám
  • vezérlő
  • markolat
  • lánckerék

További információk

Tömeg 5 kg
TOP