Elektromos olajsütő - 2x10l » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Elektromos olajsütő – 2x10l

114.300 Ft (Bruttó) 90.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Elektromos olajsütő – 2x10l

Az elektromos olajsütő 2x10l kapacitásával kiemelkedik a konyhai eszközök palettáján. A használata rendkívül egyszerű, így lehetővé teszi az Önök számára, hogy gyorsan és hatékonyan megoldják a sütéssel kapcsolatos feladatokat.

Ez a praktikus eszköz két 10 literes tartállyal rendelkezik, amelyekben egyszerre két különböző ételt is elkészíthet. Mindkét tartály rendelkezik egy 1500W-os maximális teljesítménnyel, ami gondoskodik a hatékony és gyors sütésről. Az állítható hőmérsékleti tartomány (50-200°C) segítségével teljes kontrollt biztosít az elkészítendő ételek felett.

Az elektromos olajsütő 2x10l nagyságú kapacitása mellett rendelkezik működést visszajelző lámpákkal is, amelyek segítségével könnyedén nyomon követhetik a sütési folyamatot. A tartályok mérete 32 x 26 x 15 cm, míg a kosarak mérete 20 x 18 x 10 cm, ami elegendő helyet kínál az ételek sütéséhez. A készülék összmérete 56 x 46 x 31 cm, és rozsdamentes acélból készült, ami nem csak tartósságot biztosít, hanem könnyen tisztítható is.

Az elektromos olajsütő 7,5 kg tömegével könnyen hordozható és elhelyezhető a konyhában. Ez a kiváló minőségű olajsütő ideális választás azoknak, akiknek gyors és hatékony sütésre van szükségük a mindennapi konyhai feladatok során. Ezzel az eszközzel könnyedén elkészíthetik a finom ételeket, és megőrizhetik az ízeket a rozsdamentes acél kivitelezésnek köszönhetően.

Az állítható hőmérsékleti tartomány széles skálája lehetővé teszi az étel elkészítéséhez szükséges hőmérséklet pontos beállítását, így a sütés mindig tökéletes eredménnyel zárul. A működést visszajelző lámpák pedig gondoskodnak arról, hogy mindig tudják, mikor ért véget a sütési folyamat. Az elektromos olajsütő praktikus méretei és a rozsdamentes acél anyaghasználat az egyszerű használat mellett a tisztítást is könnyűvé teszik. Tökéletes választás otthoni használatra és kisvállalkozások, vendéglátósok számára egyaránt, hiszen ezzel az eszközzel hatékonyan és eredményesen dolgozhatnak a konyhában.


Specifikáció

  • 2 x 10l kapacitás
  • 2 x 1500W max. teljesítmény
  • 50-200°C beállítható hőmérséklet
  • Működést visszajelző lámpák
  • 32 x 26 x 15 cm tartály méret
  • 20 x 18 x 10 cm kosár méret
  • 56 x 46 x 31 cm teljes méret
  • 7,5 kg
  • Rozsdamentes acél

További információk

Tömeg 11 kg
TOP