Elektromos papírhajtogató, perforáló - 520 mm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Elektromos papírhajtogató, perforáló – 520 mm

114.300 Ft (Bruttó) 90.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Elektromos papírhajtogató, perforáló – 520 mm

Az elektromos papírhajtogató, perforáló ideális választás meghívók, szóróanyagok, kártyák, ajándékok elkészítéséhez. Ez az innovatív eszköz forradalmasítja a papírmunkát és lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén elkészítsen lenyűgöző, professzionális minőségű kreatív alkotásokat.

Az elektromos papírhajtogató és perforáló rendkívül sokoldalú és kényelmes használatú eszköz. Bármilyen típusú papírt, kartont vagy más anyagot könnyedén és precízen tud vágni, hajtogatni és perforálni. Legyen szó vékony meghívópapírról vagy vastag kartonról, ez az eszköz minden igényt kielégít. A maximális szélessége 460 mm, tehát akár nagyobb méretű projekteken is könnyedén dolgozhat.

A készülék méretei és kialakítása is rendkívül praktikusak. Kompakt és ergonomikus tervezésének köszönhetően könnyen elfér az asztalán, így mindig kéznél van, amikor szüksége van rá. A mélysége mindössze 1 mm, így könnyedén alkalmazható akár vékonyabb papírokon is, anélkül hogy megsérülne a felületük. A pontos méretek: 540 x 370 x 230 mm, és mindössze 12 kg tömegű, tehát könnyen szállítható és tárolható.

Az elektromos papírhajtogató és perforáló rendkívül egyszerű használatú. Egy intuitív és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén beállítsa a kívánt vágási, hajtogatási vagy perforálási paramétereket.

Ne vesztegesse az időt és az energiát a hagyományos kézi vágásra, hajtogatásra és perforálásra! Ezzel az eszközzel a kreatív projektek elkészítése gyorsabb és hatékonyabb lesz, és a végeredmény mindig professzionális minőségű lesz. Legyen szó meghívókról, szóróanyagokról, kártyákról vagy egyedi ajándékokról, ez az eszköz mindent megtesz az Ön számára.

Az elektromos papírhajtogató és perforáló a tökéletes társ a kreatív projektekhez, mivel időt és energiát takarít meg a hagyományos kézi munkához képest. A precíz hajtogatási és perforálási képességeivel a készülék professzionális minőségű eredményeket biztosít, így a kész projektek kiemelkednek a tömegből a végeredmény pedig tökéletes.

Vásároljon most az elektromos papírhajtogató és perforáló közül, és könnyítse meg a papírral kapcsolatos munkafolyamatait!

Specifikáció

  • Max. szélesség: 460 mm
  • Mélység: 1 mm
  • Méret: 540 x 370 x 230 mm
  • Tömeg: 12 kg

További információk

Tömeg 12 kg
TOP