Elektromos TV emelő, TV lift - 32" - 800mm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Elektromos TV emelő, TV lift – 32″ – 800mm

92.710 Ft (Bruttó) 73.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: ETL-800 Kategóriák: , Címke:

Elektromos TV emelő, TV lift – 32″ – 800mm

Az elektromos TV emelő, TV lift segítségével egyszerűen és gyorsan beállíthatja a TV kívánt magasságát vagy akár el is rejtheti azt.

Fedezze fel az elektromos TV emelő innovatív és praktikus megoldását, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan beállítsa a TV kívánt magasságát, vagy akár elrejtse azt a szoba dekorációjának megfelelően. Ez a TV lift kiváló választás azoknak, akik a modern technológiát és a kényelmet egyesítve szeretnék kihasználni a televíziózás élményét.

Az elektromos TV emelő tartósságot és könnyű kezelhetőséget kínál, mivel alumíniumból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. Az alumínium könnyű anyag, ami lehetővé teszi a könnyű mozgatást és a hosszú távú megbízhatóságot. A készülék tervezése során a gyártók figyelembe vették a modern belső terek eleganciáját, így ez a TV lift tökéletesen illeszkedik bármely otthon vagy iroda stílusához.

A TV emelő kompatibilis a legfeljebb 60 hüvelykes méretű televíziókkal, így biztos lehet abban, hogy a legtöbb TV modellt illesztheti a liftbe. Ezzel a lifttel könnyedén emelheti vagy süllyesztheti a TV-t, hogy optimális nézői élményt nyújtson. Legyen szó a kedvenc sorozatáról vagy filmjéről, mostantól mindig a megfelelő magasságban élvezheti a látványt.

A TV emelő lökethossza 800 mm, ami elegendő mozgásteret biztosít a TV pozíciójának beállításához. A magasság állítási tartomány 107,4 cm-től 187,4 cm-ig terjed, így egyszerűen megtalálhatja a legkényelmesebb nézőpozíciót. Emellett az emelési sebesség 15 mm/másodperc, így gyorsan és zökkenőmentesen tudja mozgatni a TV-t a kívánt magasságba.

A TV emelő szélessége 73 cm, amely elegendő stabilitást és egyensúlyt biztosít a televízió számára. A lift maximális terhelhetősége 60 kg, így a legtöbb közepes méretű televíziót képes biztonságosan tartani. Ne aggódjon a stabilitás miatt, amikor kihasználja a TV emelő előnyeit, hiszen a megbízható szerkezet biztosítja, hogy a TV stabilan és biztonságosan maradjon a kívánt magasságban.

Az elektromos TV emelő kiváló választás azoknak, akik szeretnék javítani a televíziózás élményét, és egyben stílusos és modern megoldást keresnek a TV elhelyezésére. A könnyű kezelhetőség, a kiváló minőségű alumínium anyag és a kompatibilitás a legtöbb TV-vel biztosítja, hogy ez a TV lift kiváló döntés legyen otthonában vagy irodájában. Ne habozzon, fektessen be a kényelembe és a praktikusságba, és élvezze a TV emelő nyújtotta előnyöket.

Specifikáció

  • Anyagminőség: alumínium
  • Kompatibilis TV méret: max. 60″
  • Lökethossz: 800mm
  • Magasság állítási tartomány: 107,4-187,4 cm
  • Emelési sebesség: 15mm/másodperc
  • Szélesség: 73 cm
  • Max. terhelhetőség: 60kg

További információk

Tömeg 7 kg
TOP