Ételhordó - termo, 4 szintes, 2,4l » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Ételhordó – termo, 4 szintes, 2,4l

11.430 Ft (Bruttó) 9.000 Ft (Nettó)

2 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 06420047 Kategóriák: , Címkék: ,

Ételhordó – termo, 4 szintes, 2,4l

A termo ételhordó használata megkönnyíti az ételek szállítását és temperálását, a szigetelt kivitelnek köszönhetően kiváló hőtartással rendelkezik. A szigetelt kivitelnek köszönhetően garantáltan kiváló hőtartással rendelkezik, így az ételek frissen és melegen maradnak akár hosszú időn keresztül is.

Ez a termo ételhordó speciális anyagokból készült, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és a hosszú távú használatnak. A burkolat műanyagból készült, ami tartós és könnyen tisztítható. A rozsdamentes acél betétek biztosítják az élelmiszerek biztonságos tárolását, és ellenállnak a kopásnak és a karcolásoknak. A PUR szigetelés még jobb hőtartást biztosít, így az ételek a megfelelő hőmérsékleten maradnak, akár hidegen, akár melegen tartja őket.

A lég- és vízzáró fedél egy speciális szilikon tömítéssel van ellátva, így nincs szivárgás és semmilyen hőveszteség. Az aromazáró szeleppel ellátott fedél segít megőrizni az ételek ízét és illatát, így azok frissen és ízletesen fogyaszthatók.

Ez a termo ételhordó nagy térfogattal rendelkezik, így sok ételt és italt tud magával vinni. A 2,4 literes űrtartalom elegendő helyet biztosít, hogy gond nélkül el tudja vinni magával az ebédjét vagy vacsoráját. Az átmérője 14,7 cm, így könnyen belefér a hátizsákába vagy az autó tárolórekeszébe. A méretei Ø14,7 x 26,5 cm, így nem foglal sok helyet, amikor nincs használatban.

A bézs szín elegáns és időtálló, bármilyen környezetbe jól illeszkedik. A 4 szintes kialakítás lehetővé teszi, hogy különféle ételeket és fogásokat vigyen magával, külön elválasztva őket, így nem keverednek össze és megőrzik az eredeti állapotukat.

Válassza ezt a megbízható és praktikus termo ételhordót, hogy mindig melegen tarthassa az ételeit és gond nélkül szállíthassa azokat! Legyen szó munkahelyi ebédről, piknikről vagy hosszú útról, ez a termék biztosítja a kiváló minőséget és a praktikumot, amire szüksége van.


Specifikáció

  • Műanyag burkolat, rozsdamentes acél betétek és PUR szigetelés
  • Lég- és vízzáró fedél szilikon tömítés
  • Aromazáró szeleppel ellátott fedél
  • Térfogat: 2,4 l
  • Átmérő: 14,7 cm
  • Méret: Ø14,7 x 26,5 cm
  • Szín: bézs
  • 4 szintes kialakítás

További információk

Tömeg 3 kg
TOP