Ételpároló - 5 szintes » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Ételpároló – 5 szintes

41.910 Ft (Bruttó) 33.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: FDS-28 Kategóriák: , Címke:

Ételpároló – 5 szintes

Az ételpároló lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan elkészítse kedvenc egészséges ételeit, egyszerre akár több adagot is. Ez a kiváló konyhai eszköz megkönnyíti az egészséges étkezést, és segít fenntartani a vitalitást a mindennapi életben.

Az ételpároló specifikációi remek lehetőségeket és kényelmet kínálnak. Az edény alsó átmérője 22 cm, míg a felső átmérője 28 cm, így elegendő helyet biztosít a különféle hozzávalók számára. Az alsó edény magassága 15,5 cm, ami tökéletes méretet jelent ahhoz, hogy elegendő mennyiségű ételt párolhasson vele. A szintek magassága pedig 8 cm, így többféle ételt egyszerre készíthetünk anélkül, hogy az ízek összekeverednének.

Az ételpároló innovatív technológiájának köszönhetően az ételek tápértéke és íze megmarad, mivel a gőzben történő főzés kíméli az összetevőket és megőrzi a vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat. Ez az egészséges főzési módszer lehetővé teszi, hogy étkezéseit könnyedén beépítse az egészségtudatos életmódjába, és a lehető legjobban kihasználja az ételben rejlő tápanyagokat.

Az ételpároló használata egyszerű és kényelmes. Csak helyezze az összetevőket a legalsó edénybe, majd helyezze a szinteket a megfelelő magasságba, hogy különféle ételeket készíthessen egyszerre. Ezután egyszerűen zárja le az ételpárolót, és indítsa el a főzési folyamatot. A könnyen kezelhető vezérlőgombok lehetővé teszik, hogy időzítse a főzést és a gőzölési időt, így mindig tökéletesen elkészült ételeket kapjon.

Az ételpároló tartós és minőségi anyagokból készült, annak érdekében, hogy hosszú élettartamot biztosítson Önnek. A kiváló minőségű műanyag és rozsdamentes acél kombinációja gondoskodik a stabilitásról és a hőeloszlásról, valamint egyszerű tisztíthatóságról. Az edények és a fedő mosogatógépben is moshatók, így a főzés utáni takarítás sem jelent gondot.

Fedezze fel az ételpároló nyújtotta előnyöket, és változtassa meg az alapvető étkezési szokásait az egészséges táplálkozás felé. Több adag egészséges és finom étel készítése még sosem volt ilyen egyszerű és kényelmes!


Specifikáció

  • Edény alsó átmérő: 22 cm
  • Edény felső átmérő: 28 cm
  • Alsó edény magasság: 15,5 cm
  • Szintek magassága: 8 cm

További információk

Tömeg 5 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1