Facsapozó készülék, satu » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Facsapozó készülék, satu

45.720 Ft (Bruttó) 36.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Facsapozó készülék, satu

A facsapozó készülék ideális megoldás a famegmunkálási feladatokhoz, használatával stabilan rögzíthető a munkadarab a fúrás elvégzése során. Ez a rendkívül megbízható eszköz a professzionális műhelyek és otthoni barkácsolók számára egyaránt ideális megoldást nyújt.

Az eszköz alumínium ötvözetből készült, ami erős és tartós anyag és biztosítja a hosszú élettartamot és az optimális teljesítményt. Az alumínium könnyűsége lehetővé teszi a készülék könnyű kezelhetőségét és hordozhatóságát, így könnyedén áthelyezhető a kívánt munkaterületre.

A készülék 2 furatos kialakítással rendelkezik, ami lehetővé teszi a rugalmas használatot és a különböző méretű fúrószerszámok alkalmazását az eszközön. Ezáltal a facsapozó készülék sokoldalú és alkalmazkodó képessége biztosítja a felhasználók számára a maximális rugalmasságot és hatékonyságot a munkavégzés során legyen azok egyszerűbb munkák, vagy hosszabb távú projektek.

A facsapozó készülék méretei 295 x 60 x 95 mm, ami kompakt és ergonomikus kialakítást eredményez. Ez a méret lehetővé teszi a készülék kényelmes tárolását és könnyű használatát a különböző munkaterületeken. Emellett a 2,5 kg tömeg kiegyensúlyozott és stabil működést biztosít a facsapozó készüléknek, így a felhasználók magabiztosan és pontosan végezhetik el a fúrási műveleteket.

A facsapozó készülék megvásárlása kiváló befektetés minden fakészítő vagy barkácsoló számára. A könnyű kezelhetőség és stabil rögzítés garantáltan időt és energiát takarít meg. A kompakt méret lehetővé teszi a szűkebb munkaterületeken való használatot is. A rugalmas használat lehetőséget ad a változatos projektek megvalósítására. A pontos és precíz fúrási eredményekkel garantáltam elégedett lesz minden alkalommal.

Összességében, a facsapozó készülék a professzionális és otthoni felhasználók igényeit egyaránt kielégíti. Az alumínium ötvözetből készült kiváló minőségű és tartós kialakítása, valamint a rugalmas és sokoldalú működése révén ez a készülék megkönnyíti a famegmunkálást és biztosítja a precíz eredményeket. Ne habozzon választani ezt a megbízható és hatékony facsapozó készüléket, hogy még profibbá tegye fúrással kapcsolatos munkáit!


Specifikáció:

  • Alumínium ötvözet
  • 2 furatos kialakítás
  • 295 x 60 x 95 mm méret
  • 2,5 kg tömeg

További információk

Tömeg 3 kg
TOP