Bikázó, gyorsindító, powerbank - 12000mAh - fekete » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Bikázó, gyorsindító, powerbank – 12000mAh – fekete

36.830 Ft (Bruttó) 29.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: BJS-12000 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Bikázó, gyorsindító, powerbank – 12000mAh – fekete

A bikázó, gyorsindító segítségével egyszerűen és hatékonyan életre keltheti lemerült akkumulátorral rendelkező járműveit.

Ez a hatékony eszköz lehetővé teszi, hogy gyorsan újraindítsa és újrahasznosítsa autóját vagy motorját, anélkül, hogy más járművet kellene bevonnia vagy segítséget kellene kérnie. A bikázó, gyorsindítóval könnyedén és megbízhatóan képes lesz újraindítani lemerült járműveit, ezután pedig folytathatja tovább az utazást.

Ez a kiváló minőségű eszköz 12000 mAh maximális kapacitással rendelkezik, amely elegendő energiát biztosít ahhoz, hogy többször is újraindítsa a járművet egyetlen feltöltéssel. A 7000 mAh névleges kimeneti kapacitásnak köszönhetően pedig megbízhatóan és hatékonyan működik, hogy biztosítsa a járműveinek gyors újraindítását.

Az 12V indító feszültség lehetővé teszi, hogy a bikázó, gyorsindító kompatibilis legyen a legtöbb autóval és motorral a piacon. Nem kell aggódnia a kompatibilitás miatt – ez a készülék kifejezetten úgy lett kifejlesztve és tervezve, hogy tökéletesen működjön a járművekkel. Csak csatlakoztassa a bikázót a jármű akkumulátorához, és élvezze a gyors és hatékony újraindítást.

Emellett a bikázó, gyorsindító USB kimenettel is rendelkezik, amely lehetővé teszi más eszközök, például okostelefonok, táblagépek vagy más kis elektromos készülékek töltését. Ez a sokoldalúság még inkább növeli a bikázó, gyorsindító értékét, mivel nemcsak a járművek indítására használható, hanem az utazás során is hasznos lehet, hogy feltölthessen más eszközöket is.

A bikázó, gyorsindító kiváló teljesítményt nyújt a 600A indítóárammal (1000A csúcsérték), ami azt jelenti, hogy még a lemerült akkumulátorokat is könnyedén képes újraéleszteni. A 470g tömegének köszönhetően kompakt és könnyen hordozható, így bárhová magával viheti, legyen szó egy hosszú autóútról, egy motoros kirándulásról vagy egy családi vakációról.

Ne hagyja, hogy egy lemerült akkumulátor hátráltassa az életét. A bikázó, gyorsindítóval mindig készen állhat az útra, a könnyed és gyors újraindítás pedig megkönnyíti a járművei használatát, amennyiben probléma adódik.

Fedezze fel a hatékonyságot és kényelmet, amit ez a minőségi eszköz nyújt, és élvezze a problémamentes vezetést vagy motorozást a bikázó, gyorsindítóval!


Specifikáció:

  • 12000 mAh max. kapacitás
  • 7000 mAh névleges kimeneti kapacitás
  • 12V indító feszültség
  • USB kimenet
  • 600A indítóáram (1000A csúcs)
  • 470g tömeg

 

 

 

További információk

Tömeg 1 kg
TOP