Felfújható vetítővászon funkciójú vetítőfelület - 6m » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Felfújható vetítővászon funkciójú vetítőfelület – 6m

100.330 Ft (Bruttó) 79.000 Ft (Nettó)

Engedélyezett utánrendelésre

Felfújható vetítővászon funkciójú vetítőfelület – 6m

A felfújható „vetítővászon” felületével kellemes kikapcsolódást nyújt legyen szó filmekről, sporteseményekről, illetve a különböző előadások tartását is megkönnyíti. Készüljön fel arra, hogy szórakoztassa és lenyűgözze barátait, családját és közönségét egyaránt!

A vetítővászon egyedülálló tulajdonságai között kiemelkedik a hatalmas mérete. Ez az elképesztő termék 6 méteres teljes átlóval rendelkezik, ami lehetővé teszi a nagyobb csoportok számára is a kényelmes élvezetet. A vetíthető átló 5 méter, amely ideális arányt biztosít a 16:9 képaránynak megfelelő projekcióhoz. Ezzel a lenyűgöző mérettel a képek és a filmek életre kelnek, és valósághűbb élményt nyújtanak.

A vetíthető méret 4,2 x 2,5 méter, így bőséges teret kínál a filmek, sportesemények vagy bármilyen más tartalom megjelenítéséhez. A teljes méret pedig 5,12 x 2 x 3,41 méter, ami nem foglal el sok helyet például a kertben, így kényelmes távolságról lehet nézni a műsort a nézőközönségnek.

A felfújható vetítővászon további előnye a könnyű használat és az egyszerű telepítés. A mellékelt 350W-os, 230V-os pumpa gyorsan és hatékonyan felfújja a vásznat, így gyorsan készen áll az élvezetekre. Az alapanyag 210D Oxford szövetből készült, amely rendkívül tartós és időjárásálló. Ez azt jelenti, hogy a felfújható vetítővászon könnyedén megbirkózik a kültéri körülményekkel, és hosszú távú használatra tervezték.

Összességében a vászon hatalmas mérete, 6 méteres teljes átlóval és 5 méteres vetíthető átlóval rendelkezik, ami lehetővé teszi a nagyobb csoportok kényelmes élvezetét. A 16:9 képarány és a 4,2 x 2,5 méteres vetíthető méret valósághű élményt biztosít a tartalmak megjelenítéséhez. A könnyű használat és az időjárásálló 210D Oxford szövet alapanyag teszi ezt a terméket tökéletes választássá kerti partikhoz, baráti összejövetelekhez és szabadtéri előadásokhoz.

Ne engedje, hogy a szórakozás korlátok közé szoruljon! A felfújható vetítővászon révén minden alkalom különlegessé válik, legyen szó baráti összejövetelről, kerti partikról, sporteseményekről vagy akár szabadtéri előadásokról. Hagyja, hogy a képek és a filmek varázslatosan életre keljenek ezen a lenyűgöző felfújható vásznon!

Fedezze fel a szórakozás új dimenzióját a felfújható „vetítővászon” segítségével, és adjon felejthetetlen élményeket a barátainak és családtagjainak!


Specifikáció

  • 6m teljes átló
  • 5m vetíthető átló
  • 16:9 képarány
  • 4,2 x 2,5 m vetíthető méret
  • 5,12 x 2x 3,41 m teljes méret
  • 350W, 230V pumpa
  • felület alapanyaga: 210D Oxford szövet

További információk

Tömeg 6 kg
TOP