Térkő tisztító, felülettisztító gép - 40cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Térkő tisztító, felülettisztító gép – 40cm

107.950 Ft (Bruttó) 85.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: FTG-40 Kategóriák: , Címke:

Térkő tisztító, felülettisztító gép – 40cm

A felülettisztító gép kiválóan alkalmas sík felületek, pl. térkő, beton, fa, fém anyagok tisztítására.

A felülettisztító gép a tökéletes választás, ha sík felületek, például térkő, beton, fa vagy fém anyagok hatékony tisztítására van szükség. Ez a kiváló minőségű eszköz hatékonyan eltávolítja a makacs és felületi szennyeződéseket, hogy a környezetét ragyogóan tisztán tarthassa.

A gép kiváló specifikációval rendelkezik, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Maximális nyomása 275 bar, ami lehetővé teszi a nagyobb nyomású vízsugár használatát, ami hatékonyan megtisztítja a felületeket. A térfogatáram 15 liter/perc, így elegendő vizet biztosít a hatékony és gyors tisztításhoz. A tisztítási átmérője 40 cm, amely egy nagyobb területet lefedve csökkenti a tisztítási időt és erőfeszítést. Emellett a gép csak 6 kg-os tömeggel rendelkezik, ami könnyű mozgatást tesz lehetővé, és nem terheli túl a felhasználót.

A könnyen manőverezhető kialakítás lehetővé teszi a pontos irányítást és a kényelmes munkavégzést még nehezen elérhető területeken is. Legyen szó hosszabb időtartamú munkáról vagy nehezebben hozzáférhető helyekről, ez a gép megkönnyíti és gyorsítja a tisztítási folyamatot.

Az 1/4″ gyorscsatlakozó lehetővé teszi a könnyű és gyors csatlakoztatást más kiegészítőkkel, például különböző tömlőkkel, így a felhasználó könnyen testreszabhatja a gépet a konkrét tisztítási igények szerint. Az ergonomikus fogantyúk kényelmes fogást biztosítanak, és lehetővé teszik a precíz irányítást a tisztítandó felületeken.

Ez a felülettisztító gép a hatékonyság és a minőség jegyében készült. A tartós és strapabíró anyagokból készült felépítése biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt. A könnyű kezelhetőség lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyszerűen beállítsa a megfelelő nyomást és térfogatáramot a tisztítási feladatoknak megfelelően.

Ez a felülettisztító gép ideális választás minden olyan helyzetben, ahol hatékony és eredményes felülettisztításra van szükség. Legyen szó ház körüli munkákról vagy ipari alkalmazásokról, ez a gép mindig kiváló teljesítményt nyújt. Vásároljon egyet ma, és tapasztalja meg az egyszerű és hatékony tisztítást!


Specifikáció

  • Max. nyomás: 275 bar
  • Térfogatáram: 15l/perc
  • Tisztítási átmérő: 40 cm
  • Tömeg: 6kg
  • 1/4″ gyorscsatlakozó
  • A csomag nem tartalmazza vezetőkart, a tisztító irányítása a csatlakoztatott magasnyomású mosó szárával történik

További információk

Tömeg 6 kg
TOP