Térkő tisztító, felülettisztító gép - 45cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Térkő tisztító, felülettisztító gép – 45cm

114.300 Ft (Bruttó) 90.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: FTG-45 Kategóriák: , Címke:

Térkő tisztító, felülettisztító gép – 45cm

A felülettisztító gép kiválóan alkalmas sík felületek, pl. térkő, beton, fa, fém anyagok tisztítására.

Szüksége van egy hatékony és megbízható felülettisztító gépre, amely gond nélkül megbirkózik a különböző sík felületek tisztításával? A felülettisztító gépünk a tökéletes választás Önnek. Ez a kiváló eszköz ideális sík felületek, például térkövek, betonok, fák és fémek tisztításához.

Ezt a gépet úgy tervezték, hogy a lehető legmagasabb hatékonysággal távolítsa el a szennyeződéseket, és ragyogó tisztaságot hagyjon maga után. A specifikációi bizonyítják, hogy ez a felülettisztító gép minden szempontból megállja a helyét.

A maximális nyomás 275 bar, ami lehetővé teszi a hatékony tisztítást és a makacs szennyeződések eltávolítását. Bármilyen kihívást is jelentsen a felület, ez a gép biztosítja, hogy könnyedén megbirkózzon vele. A 15 liter/perc térfogatáram lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan haladjon a tisztítással, így időt és energiát takarítva meg.

A tisztítási átmérő 45 cm, ami nagyobb területek hatékonyabb tisztítását teszi lehetővé. Kevesebb időt kell töltenie a tisztítással, így több ideje marad más fontos feladatokra. A gép könnyű súlya, mindössze 6 kg, lehetővé teszi, hogy kényelmesen mozogjon és használja, anélkül, hogy fáradtságot érezne.

A felülettisztító gépünk 1/4″ gyorscsatlakozóval van ellátva, ami egyszerű és könnyű csatlakoztatást tesz lehetővé más eszközökhöz vagy tartozékokhoz. Nem kell aggódnia a bonyolult beállítások vagy a nehézkes csatlakoztatás miatt – ez a gép gyorsan és egyszerűen használható.

Ez a felülettisztító gép az ideális választás mindenkinek, aki hatékonyan és eredményesen szeretné tisztítani a sík felületeket. Bármilyen típusú szennyeződéstől megszabadulhat, hogy ragyogóan tiszta eredményeket érjen el. Ez a felülettisztító gép mindenki számára ideális választás a hatékony, gyors és könnyű sík felületek tisztításához, biztosítva a ragyogóan tiszta eredményeket.

Ne hagyja, hogy a tisztítás elvegye az értékes idejét és energiáját. Válassza felülettisztító gépünket, és élvezze a könnyű és hatékony tisztítás élményét!


Specifikáció

  • Max. nyomás: 275 bar
  • Térfogatáram: 15l/perc
  • Tisztítási átmérő: 45 cm
  • Tömeg: 6kg
  • 1/4″ gyorscsatlakozó
  • A csomag nem tartalmazza vezetőkart, a tisztító irányítása a csatlakoztatott magasnyomású mosó szárával történik

További információk

Tömeg 6 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1