Térkő tisztító, felülettisztító gép vezetőkarral - 61cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Térkő tisztító, felülettisztító gép vezetőkarral – 61cm

203.200 Ft (Bruttó) 160.000 Ft (Nettó)

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: FTGK-61 Kategóriák: , Címke:

Térkő tisztító, felülettisztító gép vezetőkarral – 61cm

A felülettisztító gép kiválóan alkalmas sík felületek, pl. térkő, beton, fa, fém anyagok tisztítására.

Ezt a térkő és felülettisztító gépet úgy tervezték, hogy kiválóan alkalmas legyen különböző sík felületek, például térkő, beton, fa vagy fém anyagok hatékony tisztítására. Ez a gép tökéletes választás minden olyan helyzetben, ahol a tisztaság és a csillogás elengedhetetlen.

A felülettisztító gépben rejlő erő és hatékonyság azonnal szembetűnik. A maximális nyomás 275 bar, így minden makacs szennyeződést és piszkot képes legyőzni. Még a legmakacsabb folttal vagy ragadós anyaggal is könnyedén elbánik, és visszaadja a felületek eredeti szépségét.

A gépben található 32 liter/perc térfogatáram lehetővé teszi a hatékony tisztítást és a gyors eredmények elérését. Nincs többé szükség órákig tartó kézi súrolásra vagy fáradságos tisztítószerekkel való próbálkozásra. Ez a gép a tisztítást hatékonyabbá és időmegtakarítóvá teszi.

A felülettisztító gép rendkívül praktikus kialakítással rendelkezik. A 61 cm-es tisztítási átmérőjének köszönhetően nagyobb felületeken is könnyedén használható. Nem kell aggódnia a szűk helyek miatt, mert a gép tökéletesen alkalmazkodik a különböző területekhez.

A gyorscsatlakozó lehetővé teszi az egyszerű és gyors csatlakoztatást. Nem kell többé időt pazarolnia a hosszas beállításokkal és összeszerelésekkel, hogy elkezdhesse a tisztítást. Ezzel a praktikus funkcióval könnyedén és zökkenőmentesen kezdheti meg a munkát.

A felülettisztító gép hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, gyors és egyszerű használatot biztosítva. Ideális választás otthoni vagy ipari felhasználásra, hogy tisztaságot és ragyogó csillogást varázsoljon a felületekre.

Összességében a felülettisztító gép a legjobb választás mindenki számára, aki hatékonyan és eredményesen szeretné tisztítani a sík felületeket legyen az térkő, fa, fém, esetleg beton. Az erős nyomás, a nagy térfogatáram és a praktikus kialakítás gondoskodik arról, hogy a tisztítás fáradságos munka helyett inkább egy egyszerű és gyors folyamat legyen.

Ne habozzon tovább, és szerezze be a felülettisztító gépet még ma, hogy ragyogóan tiszta felületekkel dicsekedhessen!


Specifikáció

  • Max. nyomás: 275 bar
  • Térfogatáram: 32l/perc
  • Tisztítási átmérő: 61 cm
  • Gyorscsatlakozó 3/8″
  • Vezetőkarral

További információk

Tömeg 10 kg
TOP