Fokhagyma hámozó gép - 25kg/h » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Fokhagyma hámozó gép – 25kg/h

120.650 Ft (Bruttó) 95.000 Ft (Nettó)

1 készleten

Cikkszám: GPY-25 Kategóriák: , Címke:

Fokhagyma hámozó gép – 25kg/h

A fokhagyma hámozó gép használatával gyorsan és könnyen elvégezhető a fokhagyma hámozás.

A fokhagyma hámozó gép egy fantasztikus eszköz, amelynek használata rendkívül könnyű és gyors eredményt nyújt. Elég csak betenni a fokhagymagerezdeket a gépbe, bekapcsolni, és máris kezdi a a gyors hámozást! A gép precízen és pontosan hámozza meg a fokhagymát, miközben Ön más feladatokra koncentrálhat a konyhában.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a gépnek az, hogy rengeteg időt takaríthat meg vele. Már nem kell órákat töltenie a fokhagyma hámozásával, ami miatt plusz idő szabadul fel és ezért a fontosabb teendőkre tud koncentrálni. Ráadásul a gép gyorsan dolgozik, így akár nagy mennyiségű fokhagymát is képes feldolgozni rövid idő alatt. A specifikációk szerint a gépnek egy órán belül akár 25 kg fokhagymát is képes megpucolni, ami egyszerűen fantasztikus!

A fokhagyma hámozó gép 230V feszültségen működik, és rendkívül hatékonyan használja ki a 200W teljesítményét. Ez azt eredményezi, hogy bármilyen kemény fokhagyma is kerül bele, könnyedén megoldja a feladatot. A gép masszív felépítésű és tartós anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. Az 9 kg-os tömege pedig azt jelenti, hogy stabilan áll a munkafelületen, ezért nem kell aggódnia, hogy felborul vagy elmozdul.

A fokhagyma hámozó gép valóban az otthoni, vagy éttermi konyhák elengedhetetlen eszköze lehet. Nem csak időt takaríthat meg vele, de a kezét is megóvhatja a hosszú és fárasztó hámozástól. Miért vesztegetné a drága idejét a fokhagyma hámozására, amikor van egy könnyen használható gép, amely megoldja ezt a feladatot Önnek?

Ne habozzon tovább, szerezze be a fokhagyma hámozó gépet, és tapasztalja meg, hogy mennyivel egyszerűbbé és gyorsabbá válik vele a fokhagyma hámozása. Győződjön meg róla, hogy az életében ez az eszköz fog hiányozni, amint egyszer kipróbálja. Végre élvezze az egyszerűséget és kényelmet, amit ez a gép nyújt Önnek!


Specifikáció

  • Feszültség: 230V
  • Kapacitás: max. 25kg/h
  • Teljesítmény: 200W
  • Tömeg: 9 kg

További információk

Tömeg 9 kg
TOP