Forró csoki gép - 10l » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Forró csoki gép – 10l

152.400 Ft (Bruttó) 120.000 Ft (Nettó)

1 készleten

Forró csoki gép – 10l

A forró csoki gép lehetővé teszi a gyors és egyszerű forró csokoládé készítését akár nagyobb mennyiségben is.

A lenyűgöző 10 literes csokoládéfőző gép lehetővé teszi Önnek, hogy könnyedén és gyorsan elkészítse a tökéletes forró csokit, akár nagyobb mennyiségben is.

A forró csoki gép a legmodernebb technológiát kínálja Önnek otthonában vagy üzletében. Elég csak bekapcsolnia, és kezdheti is a csokoládéval való kísérletezést! Az állítható hőmérséklet lehetővé teszi, hogy szabályozza a csokoládé melegségét, így mindig megkapja a tökéletesen olvadt, sima és krémes állagú forró csokit.

A gép lenyűgöző specifikációja biztosítja, hogy minden igényét kielégítse. A 230V-os feszültség garantálja a hatékony és stabil működést. A 400W-os fűtőteljesítmény gyorsan felmelegíti a csokoládét, míg a 40W-os motor biztosítja a keverést, hogy elkerülje a csomósodást és egyenletesen eloszlassa a hőt.

A termék mérete 400x320x570 mm, amely kompakt és ergonomikus kialakítást jelent, így könnyen beilleszthető bármilyen konyhapultra vagy étterem pultjára. A mindössze 7 kg-os súly pedig könnyű mozgatást tesz lehetővé, ha szükséges.

A könnyen kezelhető vezérlőpanel lehetővé teszi, hogy azonnal beállítsa a kívánt hőmérsékletet. Az extra nagy 10 literes kapacitás lehetővé teszi, hogy egyszerre több adag forró csokit készítsen. A gyors felmelegedési idő biztosítja, hogy pillanatok alatt élvezhesse a finom csokoládét. A könnyen tisztítható felület pedig egyszerűvé teszi a gép karbantartását és higiéniai szempontokat. Bárki könnyedén megtanulhatja használni a gépet, így akár a kezdők is könnyedén elvarázsolhatják csokoládéval vendégeiket.

A forró csoki gép nem csak az otthoni használatra ideális, hanem kiváló választás kávézókban, éttermekben, cukrászdákban vagy bármely olyan helyen, ahol vendégeit lenyűgözheti egy finom és melegítő itallal.

Tegye élvezetessé a hideg téli estéket, vagy lepje meg vendégeit egy különleges desszerttel a forró csoki gép segítségével. Ne habozzon, szerezze be ezt forró csoki gépet, és élvezze az ízletes forró italokat!


Specifikáció

  • Feszültség: 230V
  • Fűtőteljesítmény: 400W
  • Motor teljesítmény: 40W
  • Állítható hőmérséklet: 30-90°C
  • Termék méret: 400x320x570 mm
  • Tömeg: 7kg

 

További információk

Tömeg 7 kg
TOP