Fűrésztárcsa élező - 370W » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Fűrésztárcsa élező – 370W

114.300 Ft (Bruttó) 90.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Fűrésztárcsa élező – 370W

A fűrésztárcsa élező használatával megfelelően karbantarthatja, megélezheti különbőző fűrésztárcsáit a gyors és pontos vágások elvégzéséhez.

A megbízható és hatékony eszköz minden barkácsoló és professzionális felhasználó számára tökéletes választás.

A fűrésztárcsa élező precíz és egyszerű használata révén egyszerűen fenntarthatja és megélezheti a különböző fűrésztárcsákat. Az élezett tárcsák mindig kiváló minőségű vágásokat biztosítanak, így garantáltan kielégítik az igényeit minden fűrészalkalmazás során.

Ez a fűrésztárcsa élező készülék rendelkezik egy erős 370W teljesítményű motorral, amely lehetővé teszi a hatékony és gyors munkavégzést. A 3400 1/perces fordulatszám biztosítja a hatékony élezést és a pontos vágásokat. Ez a készülék megbízhatóan és hatékonyan teljesít minden kihívást, amellyel szembe találja magát a fűrészelés során.

Az állítható tárcsaszög lehetővé teszi, hogy a fűrésztárcsákat ±20°-ban igazítsa, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kívánt élezési szögekhez. Ez nagyban hozzájárul a pontos és precíz vágások elvégzéséhez különböző anyagokon. A kar 30°-ban balra és 45°-ban jobbra fordítható, így lehetőséget nyújt a sokoldalúbb vágási beállításokra.

A fűrésztárcsa élező készülék méretei is nagy előnyt jelentenek. Képes befogadni a 80-700 mm átmérőjű fűrésztárcsákat, így sokféle méretű tárcsa élezhető vele. A 125 mm-es élező korong mérete (32mm-es furattal) lehetővé teszi az élezőkorong könnyű és hatékony cseréjét, hogy mindig a legjobb minőségű élezést érje el. A készülék 30 kg tömegű, amely stabil alapot biztosít a munkavégzés során, és minimalizálja a rezgéseket, hogy a lehető legjobb eredményeket érhesse el.

Ne hagyja, hogy tompa fűrésztárcsák korlátozzák a munkáját!

Válassza a fűrésztárcsa élező készüléket, és élvezze a hatékony, gyors és pontos vágásokat minden projekt során. Ez a megbízható eszköz megkönnyíti a fűrésztárcsák karbantartását és élezését, így mindig a legjobb minőségű vágásokat érheti el. Bármilyen feladatot is állít elé, ez a készülék garantáltan kielégíti az elvárásait a professzionális eredmények érdekében.


Specifikáció

  • 3400 1/min fordulatszám
  • 370W teljesítmény
  • ±20°-ban állítható tárcsaszög
  • 30°-ban balra és 45°-ban jobbra fordítható kar
  • 80-700 mm átmérő
  • 125 mm élező korong méret (32mm-es furat)
  • 30kg tömeg

További információk

Tömeg 33 kg
TOP