Fűthető kutyafekhely - 45x70cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Fűthető kutyafekhely – 45x70cm

27.940 Ft (Bruttó) 22.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Fűthető kutyafekhely – 45x70cm

A fűthető kutyafekhely a több fokozatban állítható fűtés használatával elősegíti a kényelmes pihenést kutyái és macskái számára.

Fedezze fel a kényelmes és meleg pihenés világát kedvenc háziállata számára a fűthető kutyafekhellyel! Ez az innovatív termék több fokozatban állítható fűtéssel rendelkezik, amely elősegíti a maximális kényelmet és kényeztetést a kutyáknak és macskáknak egyaránt.

Az első dolog, ami kiemelkedik ebben a fűthető kutyafekhelyben, az a többrétegű alapanyag, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A speciálisan kiválasztott anyagok rétegei révén a fekhely kiváló minőségű és ellenálló. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon élvezheti kedvence komfortját anélkül, hogy aggódna a fekhely kopásától vagy sérülésétől.

A könnyen tisztítható jellemző további előnyt nyújt a fűthető kutyafekhely használatában. A mindennapos használat során elkerülhetetlen a piszok vagy a szőrök felhalmozódása, de ne aggódjon! Egyszerűen törölje le a fekhelyet egy nedves ronggyal vagy használjon enyhe tisztítószert, és visszanyeri eredeti tisztaságát. Így mindig biztos lehet benne, hogy kedvence egy tiszta és higiénikus helyen pihenhet.

Az esztétikai szempontokról sem feledkezett meg a gyártó! A fűthető kutyafekhely elérhető fekete, kék vagy rózsaszín színben, hogy tökéletesen illeszkedjen otthonának stílusához. Kérjük, hogy a megjegyzés rovatban adja meg a kívánt színválasztást, így biztosítjuk, hogy megkapja az ideális színű fekhelyet kedvencének.

A 45 x 70 cm-es méretű fűthető kutyafekhely elég tágas ahhoz, hogy kényelmesen elférjen rajta egy közepes vagy nagyobb méretű kutya vagy macska. A nagyobb terület lehetővé teszi, hogy a kedvenc állata kényelmesen nyújtózzon vagy hemperegjen rajta anélkül, hogy korlátozva érezné magát.

A 230V-os feszültségű fűtőrendszerrel a kutyafekhely megbízható és hatékony hőt biztosít kedvencének. A fűtési időt és hőmérsékletet több fokozatban lehet állítani, így lehetősége van az optimális kényelem kiválasztására a kedvencének. A hideg téli estéken vagy az esős időben a fűthető kutyafekhely a tökéletes megoldás, hogy kedvence melegen és kényelmesen érezze magát.

Összességében a fűthető kutyafekhely tökéletes választás minden kutyatartó vagy macskatartó számára, aki a legjobbat szeretné kedvence számára. A többrétegű alapanyag, a könnyen tisztítható jellemzők, a választható színek, a megfelelő méret és a több fokozatban állítható hőmérséklet és fűtési idő mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a kedvenc állata igazán kényelmesen pihenhessen és melegben legyen tartva a hideg időben. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és tegye még kényelmesebbé kedvence életét a fűthető kutyafekhellyel!


Specifikáció

  • Többrétegű alapanyag
  • Könnyen tisztítható
  • Fekete, kék vagy rózsaszín színben rendelhető, megjegyzésben kérjük megadni
  • 45 x 70 cm méret
  • 230V feszültség
  • Több fokozatban állítható hőmérséklet és fűtési idő

 

További információk

Tömeg 2 kg
TOP