Gólyalábak - 46 - 76 cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Gólyalábak – 46 – 76 cm

69.850 Ft (Bruttó) 55.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Gólyalábak – 46 – 76 cm

Az erős alumínium ötvözetnek köszönhetően a gólyalábak akár 103 kg súlyt is elbírnak. A rozsdamentes, alakváltozással szembeni ellenálló képességüknek köszönhetően stabilan tartják a felhasználót. Az élettartamuk hosszú, így nem kell aggódni a törés miatt sem. A  magasság könnyedén állítható 46 – 76 cm között, hogy az különböző munkákhoz megfelelő legyen.

Az alumínium gólyalábak PVC párnázással vannak felszerelve, ami biztosítja a lábak stabil rögzítését anélkül, hogy kellemetlenséget okozna.
Az alsó gumibázisok növelik a talajon tapadást, így elkerülhető a csúszás és a karcolás.

A gólyalábak számos felhasználási lehetőséget biztosítanak, mint például a gipszkarton falak szerelése, festése, lakásdekorálás, fa ágak vágása, elektromos vezetékek elérése stb. Az állítható magasság és a könnyű kialakítás miatt szakembereknek is ajánlott termék.

A gólyalábak specifikációi kifejezetten a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg. A gólyalábak modellje kiváló terhelhetőséggel rendelkezik, akár 103 kg-ig. Az állítható magasság 45,7-76,2 cm között változtatható, hogy minden munkafolyamathoz megfelelő legyen. A gólyalábak alumínium ötvözetből készülnek, ami biztosítja a tartósságot és a könnyű kialakítást. A talpak gumi anyagból készülnek, hogy javítsák a talajon való tapadást és minimalizálják a csúszás veszélyét.

Az SGBGQ-1830 gólyalábak kiemelkedő választásnak bizonyulnak minden szakember számára, akik magas minőséget és megbízhatóságot keresnek munkájuk során. A könnyű súlyuknak köszönhetően könnyen szállíthatók és mozgathatók, így ideálisak munkaterületek közötti átmozgatásra. A stabil és erős szerkezetük biztosítja, hogy a gólyalábak biztonságosan tartják a terhelést, így Ön teljes bizalommal dolgozhat.

Az állítható magasság lehetővé teszi az ergonomikus munkavégzést és a testtartás optimalizálását, ami hosszabb távon is megkönnyíti a munkát és csökkenti a fáradtságot. A PVC párnázás pedig további kényelmet nyújt a lábaknak hosszabb munkamenetek során.

Ne habozzon, szerezze be az SGBGQ-1830 gólyalábakat, és fedezze fel a hatékonyság és a megbízhatóság új dimenzióját a munkájában!

Specifikáció:

  • Modell: SGBGQ-1830
  • Max. Terhelhetőség: 103 kg
  • Állítható magasságú : 45.7-76.2 cm
  • Láb méret: 41-15
  • Tétel mérete: (Ma x M x Szé) 82.5 x 28 x 13.5 cm
  • Súlya: 6 kg
  • Keret anyag: Alumínium ötvözet
  • Talpak anyag: Gumi

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gólyalábak – 46 – 76 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP