Gravitációs pad, denevér pad, inverz fitness pad » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Gravitációs pad, denevér pad, inverz fitness pad

171.450 Ft (Bruttó) 135.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: FITD-195 Kategóriák: , Címkék: , ,

A gravitációs pad hozzájárul a hatékony gyakorlatok elvégzéséhez, segítségével fokozható a nyújtás és az edzés hatásfoka egyaránt.

Specifikáció

– Méretek: 79x115x152cm

– Állítható magassága: 147cm-185cm

– Állítható pozíció: 20°, 40° és 60°

– Tömeg: 22kg

 


Gravitációs pad és inverz fitness pad

A Gravitációs pad és az Inverz fitness pad olyan eszközök, amelyeket fitness központokban és edzőtermekben használnak az edzés hatékonyságának növelésére és az izomzat erősítésére. Ezek az eszközök képesek különböző szintű fizikai aktivitást biztosítani azok számára, akik használják őket.

A Gravitációs pad olyan speciális eszköz, amely lehetővé teszi, hogy az emberek a gravitáció hatását kihasználva erősítsék az izmaikat. A padon fekve az egyén az alsó végtagjait a magasba emeli, és ezzel megfordítja a test pozícióját. Ezután az izmokat az ellenállás nélküli gravitációs erő hatására lehet edzeni, ami nagyon hatékony módszer az izomzat erősítésére és a testtartás javítására.

Az Inverz fitness pad szintén egy olyan eszköz, amely a gravitációs erőt használja fel az edzés során. Az Inverz padon az egyén az alsó végtagjait a padra támasztja, miközben a feje lelóg a pad szélén. Ez az egyszerű pozíció lehetővé teszi az alsó hátizomzat és a nyaki izmok hatékony edzését.

Az Inverz pad előnyei között szerepel a vérkeringés javítása, az izomtónus növelése és a testtartás javítása is. Emellett az Inverz padon végzett gyakorlatok csökkenthetik a hátfájást és a fáradtságot is, amelyek gyakran előfordulnak az ülő életmódot folytató emberek körében.

Az Inverz és a Gravitációs padok használata nagyon népszerűvé vált az utóbbi években, és számos fitness központban és edzőteremben elérhetőek. Az edzések során ezek az eszközök lehetővé teszik az egyén számára, hogy hatékonyan edzi az izmait, javítsa a testtartását és csökkentse azokat az egészségügyi problémákat, amelyek gyakran előfordulnak az ülő életmódot folytató emberek körében.

Az Inverz és Gravitációs padok használata előtt mindig ajánlott konzultálni egy edzővel vagy orvossal, hogy biztonságosan végezhessük a gyakorlatokat, és elkerüljük az esetleges sérüléseket vagy baleseteket.

Összességében a Gravitációs és az Inverz fitness padok hatékony eszközök az izomzat erősítésére, a testtartás javítására és a hátfájás csökkentésére. Mindkét eszköz segíti a gravitációs erő kihasználását az edzés során, ami hatékonyabbá teszi az izomzat edzését.

Az Inverz pad használata elősegíti a vérkeringést, javítja az izomtónust, csökkenti a fáradtságot és a hátfájást, amelyek a rossz testtartásból és az ülő életmódból adódnak.

A Gravitációs pad használata során az alsó végtagokat a magasba emeljük, és az ellenállás nélküli gravitációs erő hatására az izmokat erősíthetjük. Ez a módszer nagyon hatékony az izomzat erősítésére és a testtartás javítására.

Az Inverz és a Gravitációs padok használata előtt ajánlott konzultálni egy edzővel vagy orvossal, hogy biztonságosan végezhessük a gyakorlatokat, és elkerüljük az esetleges sérüléseket vagy baleseteket.

Az Inverz és Gravitációs padok hatékony eszközök az edzés során, és segítenek javítani az egészséget és az életminőséget. Mindkét eszköz megfelelő használata segíthet az izomzat erősítésében, a testtartás javításában és a fájdalom csökkentésében, amelyek általában az ülő életmóddal és a helytelen testtartással járnak.

 

Használat

Az Inverz fitness pad és a Gravitációs pad használata viszonylag egyszerű és biztonságos, de az első használat előtt mindenképpen ajánlott konzultálni egy edzővel vagy orvossal.

Az Inverz pad használatakor, helyezkedjünk el az eszközön úgy, hogy a csípőnk és a combunk a legfelső részen legyen, és a sarkunk az alsó részen. Fektessük vissza a fejünket, hogy a nyakunk és a vállunk a padon legyen, majd emeljük fel a karjainkat, hogy párhuzamosak legyenek a pad tetejével. Lassan emeljük fel a lábainkat, amíg testünk merőleges nem lesz a padhoz képest. Ezt a helyzetet tartsuk körülbelül 1-2 percig, majd lassan engedjük le a lábainkat.

A Gravitációs pad használatakor helyezkedjünk el az eszközön úgy, hogy a derék és a medence a pad tetején legyen, és a lábunk az eszköz alján legyen. Emeljük fel a lábainkat, amíg a testünk a padhoz képest merőleges nem lesz, majd lassan engedjük le a lábainkat. A gyakorlatot ismételjük körülbelül 10-15 alkalommal.

Mindkét eszköz használata előtt ajánlott melegíteni és nyújtani az izmokat, hogy elkerüljük a sérüléseket. Az Inverz pad és a Gravitációs pad használata egyaránt javítja az izomzat erősítését, a testtartást és a vérkeringést, és segíthet a fájdalom csökkentésében is.

További információk

Tömeg 22 kg
TOP