Grillező, tűzrakó - 114x99x25,4 cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Grillező, tűzrakó – 114x99x25,4 cm

107.950 Ft (Bruttó) 85.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: SKHP-453910 Kategóriák: , Címkék: ,

Grillező, tűzrakó – 114x99x25,4 cm

A grillező, tűzrakó kiváló választás kempingben, kiránduláson történő sütéshez vagy akár otthoni grillezéshez egyaránt.

Fedezze fel a tökéletes grillezés élményét a grillező, tűzrakóval! Ez a kiváló minőségű eszköz ideális választás kempingezéshez, kiránduláshoz vagy akár otthoni grillezéshez is. A kompakt és praktikus kialakításának köszönhetően könnyedén hordozható és bárhol, bármikor használható.

A grillező, tűzrakó masszív Q235 acélból készült, amely rendkívül tartós és ellenáll a magas hőmérsékletnek. Ez garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható minőséget, így több éven át élvezheti a grillezés örömeit.

Az eszköz méretei is tökéletesek. A 114x99x25,4 cm-es külső átmérővel, belső átmérővel és magassággal rendelkező grillező elegendő helyet biztosít a húsok, zöldségek és más finomságok elkészítéséhez. Akár nagyobb társaságoknak is ideális választás, hiszen elegendő teret nyújt a grillezéshez.

A grillező, tűzrakó tüzelőanyaga szén vagy tűzifa lehet, így rugalmasan alkalmazkodhat az adott helyzethez és az ízléséhez. A szén és a tűzifa intenzív és autentikus ízt kölcsönöz az ételeknek, ami még élvezetesebbé teszi a grillezés élményét.

A termék könnyűsúlyú kialakítása pedig megkönnyíti a szállítást és a mozgatást. Csak 17 kg tömegű, így könnyedén áthelyezheti a kívánt helyre, akár a kertben, akár a táborhelyen. Így bárhova magával viheti és élvezheti a grillezés örömét a szabadban.

A csomag tartalmazza a fém tűzrakó gyűrűt és az összeszereléshez szükséges eszközöket. A részletes útmutató segítségével könnyedén összeszerelheti a grillezőt, hogy minél előbb belevethesse magát a grillezés izgalmas világába. A többi fotón látható beépítési példák pedig inspirációként szolgálnak, hogy hogyan alakíthatja ki a saját egyedi grillező környezetét.

Fedezze fel a grillezés új dimenzióját a grillező, tűzrakóval, és hozza ki a legtöbbet a szabadban eltöltött idejéből!


Specifikáció

  • Anyagminőség: Q235 acél
  • Méret: 114x99x25,4 cm (külső átmérő x belső átmérő x magasság)
  • Tüzelőanyag: szén, tűzifa
  • Tömeg: 17 kg

A csomag kizárólag a fém tűzrakó gyűrűt és az összeszereléséhez szükséges eszközöket tartalmazza, a többi fotón látható beépítési példák ötletként szolgálnak.

További információk

Tömeg 17 kg
TOP