Grillező, tűzrakó - 82,5x32x5 cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Grillező, tűzrakó – 82,5x32x5 cm

55.880 Ft (Bruttó) 44.000 Ft (Nettó)

1 készleten

Cikkszám: SKHP-32122 Kategóriák: , Címkék: ,

Grillező, tűzrakó – 82,5x32x5 cm

A grillező, tűzrakó kiváló választás kempingben, kiránduláson történő sütéshez vagy akár otthoni grillezéshez egyaránt. Ezzel a kiváló minőségű grillezővel az ételek elkészítése mindig egyszerű és élvezetes lesz.

Az anyagminőségnek köszönhetően, a rozsdamentes acél tartósságot és ellenállóságot biztosít, így hosszú éveken át szolgálhatja Önt. A méretei (82,5x32x5 cm) ideálisak, hogy kényelmesen elférjen az autó csomagtartójában anélkül, hogy túl sok helyet foglalna. A telepítési mérete (76×25,4 cm) pedig biztosítja, hogy könnyedén felszerelhető legyen, akár a kempingben, akár a ház kertjében.

A grillező tüzelőanyaga a propán gáz, ami kényelmes és hatékony használatot tesz lehetővé. A gázcsatlakozó mérete 1/2″, ami kompatibilissé teszi a legtöbb gázpalackkal. A könnyen hordozható grillező tömege mindössze 10 kg, így könnyen mozgatható és szállítható.

Minden olyan funkciót és tulajdonságot tartalmaz, amire szüksége lehet a szabadtéri sütéshez és grillezéshez! Az erős és tartós rozsdamentes acélból készült kialakításával, könnyedén megbirkózik a nagyobb hőmérséklettel és a külső körülményekkel. A propán gáz használata pedig gyors és egyszerű tüzet biztosít, amely lehetővé teszi azonnali főzést és grillezést anélkül, hogy várakoznia kellene a parázsra.

Ez a grillező és tűzrakó nem csupán egy egyszerű kiegészítő, hanem egy valódi szabadtéri élményt biztosító eszköz. A rozsdamentes acél minősége garantálja, hogy hosszú távon is kitűnő teljesítményt nyújtson. A kompakt méret lehetővé teszi, hogy bárhol könnyedén felállítsa és használja. A propán gáz használata gyors és egyszerű, így nincs szükség hosszadalmas előkészületekre vagy a tűz gyújtására várakozásra.

A könnyű súly lehetővé teszi, hogy könnyen elvihesse a grillezőt bármilyen kalandhoz. A grillező kiváló minőségű anyaga ellenáll a korróziónak és a karcoknak, így hosszú élettartamot biztosít.

Bárhol is tartózkodik, legyen az kemping, kirándulás vagy otthon, ez a grillező tökéletes választás a gasztronómiai élmények megosztásához családja és barátai körében. Fedezze fel a könnyű és praktikus sütés világát ezzel a rozsdamentes acél grillezővel, és teremtsen felejthetetlen pillanatokat minden grillezés alkalmával!


Specifikáció

  • Anyagminőség: rozsdamentes acél
  • Méret: 82,5x32x5 cm
  • Telepítési méret: 76×25,4 cm
  • Tüzelőanyag: Propán gáz
  • Gázcsatlakozó: 1/2″
  • Tömeg: 10 kg

További információk

Tömeg 10 kg
TOP