Gumi rámpa - 90x61x10 cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Gumi rámpa – 90x61x10 cm

71.120 Ft (Bruttó) 56.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: GR-961 Kategóriák: , Címke:

Gumi rámpa – 90x61x10 cm

A gumi rámpa segítséget nyújt a kisebb szintkülönbségek áthidalására akár padkák, járdák, küszöbök esetében is.

Ha kisebb szintkülönbségeket kell áthidalnia, legyen az egy padka, járda vagy küszöb, ne keressen tovább – itt van a tökéletes megoldás számára. Ez a gumi rámpa segítséget nyújt Önnek a mindennapi kihívások leküzdésében. Kiváló választás, mely könnyű használatával és megbízható terhelhetőségével magas színvonalon nyújt megoldást a szintkülönbségek áthidalására.

A rámpa méretei ideálisak a kényelmes és biztonságos használathoz. Kiterjedt 90,2x61x10,2 cm-es méretének köszönhetően ezt a rámpát könnyedén elhelyezheti és szállíthatja, amikor szüksége van rá. A gumi anyagának köszönhetően könnyű, mindössze 27 kg, így nem jelent különösebb terhet Önnek.

A gumi rámpa terhelhetősége rendkívül megbízható. Akár 800 kg-ot is elbír, tehát bátran használhatja nehéz tárgyak, kisebb járművek vagy más terhelések áthidalására. Ez a tartósság és teherbírás nagy előnyt jelent a rámpának a mindennapos használat közben.

A gumi rámpa színét feketében tervezték, amely elegáns megjelenést biztosít. A diszkrét fekete szín illik a környezethez és bármilyen stílushoz, legyen az otthoni használat vagy akár üzleti környezet. Így a rámpa nem csak funkcionalitása, hanem esztétikai vonzereje miatt is kiemelkedik a többi közül.

Javasoljuk, hogy a gumi rámpát olyan keréktávolsággal használja, amely nem haladja meg a 68 cm-t. Ez az optimális távolság segít abban, hogy a rámpa stabilan tartsa a járműveket, és biztonságos használatot nyújtson Önnek.

Végső soron a gumi rámpa tökéletes választás, ha kisebb szintkülönbségeket kell áthidalnia. A tényszerű specifikációk és a gumi anyagára vonatkozó információk biztosítják, hogy megbízható és tartós eszközt kapjon a mindennapi életben. Emellett az elegáns fekete színe harmonizál a környezetével, és az optimális terhelhetősége garantálja a biztonságos használatot. Ne engedje, hogy a kisebb akadályok akadályozzák Önt – válassza ezt a típusú gumi rámpát és hidalja át könnyedén a szintkülönbségeket!


Specifikáció:

  • Méret: 90,2x61x10,2 cm
  • Alapanyag: gumi
  • Terhelhetőség: max. 800 kg
  • Tömeg: 27kg
  • Javasolt keréktávolság: max. 68 cm
  • Szín: fekete

 

További információk

Tömeg 27 kg
TOP