Gumiszerelő szerszám, peremfeszítő - kézi » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Gumiszerelő szerszám, peremfeszítő – kézi

53.340 Ft (Bruttó) 42.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: MTB-71600 Kategóriák: , Címkék: ,

Gumiszerelő szerszám, peremfeszítő – kézi

A kézi gumiszerelő szerszám segítségével könnyebbé tehető a gumiabroncsok szerelése, ami szinte bárhol elvégezhető. Ez a kompakt és praktikus eszköz segít Önnek gyorsan és hatékonyan cserélni vagy javítani a gumikat anélkül, hogy szakemberekhez kellene fordulnia.

A szerszám rendkívül könnyű és hordozható, mindössze 6 kg tömegével. Ennek köszönhetően bármikor könnyedén magával viheti, legyen szó autószerelésről otthon, vagy útközben történő sürgős gumicseréről. A kompakt méretek (24,6 * 10,4 * 14 cm) lehetővé teszik, hogy a szerszámot könnyedén tárolhassa az autójában vagy akár egy kis helyen otthon.

Ez az eszköz sokoldalú és könnyen használható. Ezt a típust úgy fejlesztették ki, hogy segítse a gyors és hatékony gumiabroncs-szerelést, függetlenül attól, hogy milyen típusú autója van. Nem kell többé hosszú percekig bíbelődnie a hagyományos szerelőszerszámokkal, vagy pénzt költenie egy autószerelő műhelyben. Ez a különleges célszerszám minden szükséges funkciót és kiegészítőt magában foglal, hogy egyszerűvé és könnyűvé tegye a folyamatot.

A könnyed használat érdekében a kézi gumiszerelő szerszám ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely kényelmes fogást biztosít. Az egyszerűen kezelhető kialakítás lehetővé teszi, hogy akár még a kezdő autószerelők is könnyedén tudják használják, anélkül, hogy aggódnának a szerelés vagy a csere munkafolyamatai miatt.

Ez a gumiszerelő szerszám valódi befektetés a biztonságába és a kényelmébe. Az út közepén történő defekt vagy egyéb gumiproblémák esetén gyorsan és hatékonyan megoldhatja a problémát a segítségével. Ha mindig tart egy ilyen szerszámot a csomagtartójában, nem fogja váratlan meglepetés érni.

Összességében ez a kézi gumiszerelő szerszám kompakt, könnyű és hordozható. Segítségével gyorsan és hatékonyan cserélheti vagy javíthatja gumiabroncsait. Ergonomikus fogantyúval rendelkezik a kényelmes használatért. Ideális autószerelésekhez otthon vagy útközben. Tartós és megbízható kialakításával hosszú távon használható. Könnyítsen meg minden gumiszerelési feladatot ezzel a sokoldalú szerszámmal!

Bízzon a kézi gumiszerelő szerszám megbízhatóságában és tartósságában. Az erős anyagokból készült szerkezet garantálja, hogy hosszú éveken keresztül megbízhatóan szolgálja Önt.

Specifikáció:

Tömeg: 6 kg

Méret: 24,6 *10,4*14cm

További információk

Tömeg 6 kg
TOP