Gurulós smink bőrönd, kellékes bőrönd - tükörrel » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Gurulós smink bőrönd, kellékes bőrönd – tükörrel

120.650 Ft (Bruttó)
95.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: MCT-M Kategóriák: ,

Az ABS+alumínium anyagból készült Smink Bőröndünk a professzionális sminkművészek és stylistok számára készült. A bőrönd kialakítása és funkcionalitása a szépségipar szakembereinek igényeire lett optimalizálva.

A bőrönd 6 db 5W-os LED világítással van ellátva, amely tökéletes megvilágítást biztosít a sminkesek számára még a leggyengébb fényviszonyok között is. A bőrönd mérete 72x52x136 cm, ami elegendő helyet biztosít a sminkszereknek, kiegészítőknek és egyéb eszközöknek. A bőrönd hátulján 4 db kerék található, amelyek könnyű mozgatást tesznek lehetővé. A több magasságban állítható lábak lehetővé teszik a bőrönd stabil állítását a különböző területeken, így a sminkművésznek a legjobb pozícióban tud dolgozni.

A bőrönd anyaga minőségi ABS és alumínium keverék, ami tartós és könnyű egyaránt. A bőrönd tömege 22kg, ami könnyen hordozható, ha szükséges. Fontos megjegyezni, hogy az ár csak az üres bőröndre vonatkozik, azaz a sminkszerek és kiegészítők nincsenek benne foglalva.

Összességében a Smink Bőröndünk a professzionális sminkművészek számára készült, akik egy könnyen mozgatható és funkcionalitásban gazdag tárolóra vágynak a sminkszereiknek és kiegészítőiknek. A bőrönd minőségi anyagokból készült és tartós, így hosszú évekig használható.


Specifikáció

– Anyagminőség: ABS+alumínium

– Világítás: 6x5W LED

– 4db kerék

– Méret: 72x52x136 cm

– Több magasságban állítható lábak

– Tömeg: 22kg

– Az ár kizárólag az üres bőröndöt foglalja magában.

További információk

Tömeg 22 kg
TOP
Call Now Button