Gurulós smink bőrönd, kellékes bőrönd - tükörrel » Gauder Shop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Gurulós smink bőrönd, kellékes bőrönd – tükörrel

120.650 Ft (Bruttó) 95.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: MCT-M Kategóriák: ,

Gurulós smink bőrönd, kellékes bőrönd – tükörrel

Az ABS + alumínium anyagból készült Smink Bőröndünk a professzionális sminkművészek és stylistok számára készült. A bőrönd kialakítása és funkcionalitása a szépségipar szakembereinek igényeire lett optimalizálva. Ez a lenyűgözően kialakított és funkcionalitásban gazdag bőrönd minden szépségiparban dolgozó szakember igényeit kielégíti.

A bőrönd 6 db 5W-os LED világítással van ellátva, amely tökéletes megvilágítást biztosít a sminkesek számára még a leggyengébb fényviszonyok között is. Tehát a gurulós smink bőrönd használatával akár a sötét helyiségekben vagy a rosszul megvilágított helyeken is könnyedén dolgozhat az a személy, aki ezt a kiegészítőt használja a munkája során. A bőrönd mérete 72x52x136 cm, ami elegendő helyet biztosít a sminkszereknek, kiegészítőknek és egyéb eszközöknek. Nem kell többé aggódni a helyhiány miatt, hiszen minden, amire szükség lesz a sminkelés során kéznél lesz.

A bőrönd hátulján 4 db kerék található, amelyek könnyű mozgatást tesznek lehetővé. A több magasságban állítható lábak lehetővé teszik a bőrönd stabil állítását a különböző területeken, így a sminkművésznek a legjobb pozícióban tud dolgozni.

A bőrönd anyaga minőségi ABS és alumínium keverék, ami tartós és könnyű egyaránt. A bőrönd tömege 22kg, ami könnyen hordozható, ha szükséges. Fontos megjegyezni, hogy az ár csak az üres bőröndre vonatkozik, azaz a sminkszerek és kiegészítők nincsenek benne foglalva.

Összességében a Smink Bőröndünk a professzionális sminkművészek számára készült, akik egy könnyen mozgatható és funkcionalitásban gazdag tárolóra vágynak a sminkszereiknek és kiegészítőiknek. A bőrönd minőségi anyagokból készült és tartós, így hosszú évekig használható.

Ez a bőrönd a minőség, a funkcionalitás és az elegancia tökéletes kombinációja, amely segítségedre lesz a mindennapi munkában, és hosszú éveken keresztül tökéletes társad lesz a szépségiparban.

Ha egy igazán különleges és praktikus smink bőröndöt keres, akkor ez az, amire szüksége van!


Specifikáció

  • Anyagminőség: ABS + alumínium
  • Világítás: 6x5W LED
  • 4db kerék
  • Méret: 72x52x136 cm
  • Több magasságban állítható lábak
  • Tömeg: 22kg
  • Az ár kizárólag az üres bőröndöt foglalja magában.

További információk

Tömeg 22 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1