Gurulós smink táska, kellékes táska » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Gurulós smink táska, kellékes táska

88.900 Ft (Bruttó) 70.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: MCT-C Kategóriák: , Címke:

Gurulós smink táska, kellékes táska

A gurulós smink táska, kellékes táska lehetővé teszi a kozmetikai eszközök egyszerű szállítását és tárolását. Ez a kiváló minőségű szövetből készült táska ideális választás mind a profi sminkesek, mind pedig a sminkművészet iránt érdeklődők számára.

A táska két részből áll, egy nagyobb és egy kisebb táska egységből, amelyek mindent tartalmaznak, amire csak szüksége lehet a sminkelés során. A nagyobb táska mérete 41x30x44 cm, ami elegendő helyet biztosít a teljes sminkkészlet, a paletták, ecsetek és más kozmetikai eszközök tárolásához. A kis táska mérete pedig 41x30x22 cm, amely ideális az alapvető sminktermékek és kiegészítők könnyű szállításához. Mindkét táska rendelkezik gurulós kerekekkel és kihúzható fogantyúval, így könnyedén mozgathatók akár a sminkstúdióban, akár útközben.

A gurulós smink táskák tervezése kényelmet és funkcionalitást szolgál. A belső tér jól szervezett rekeszekkel és zsebekkel van ellátva, amelyek lehetővé teszik a kozmetikai eszközök rendezett tárolását és könnyű hozzáférését. Ezáltal gyorsan megtalálhatja azokat az árnyékokat, rúzsokat vagy alapozókat, amelyekre éppen szüksége van, anélkül, hogy elaprózódna vagy elveszne valami a táska mélyén.

A szövet anyagminőség biztosítja a tartósságot és az esztétikus megjelenést. A táska erős és strapabíró, hogy biztosan kibírja a mindennapi használatot és az utazásokat. A jól varrott szélek és a minőségi cipzárak pedig garantálják a táskák tartalmának biztonságos és helyben tartását.

Fontos megjegyezni, hogy az ár csak a két üres táskát tartalmazza. Azonban ezek a gurulós smink táskák tökéletes alapot nyújtanak a saját sminkkészletek tárolásához. Tegye személyessé a táskát azáltal, hogy hozzáadja kedvenc sminktermékeit, így mindig rendelkezésre állnak, bármikor és bárhol szüksége lenne rájuk.

Ne engedje, hogy a kozmetikai eszközök rendezetlensége vagy szállítási nehézségek akadályozzák a sminkelés élvezetét. Szerezzen be egy gurulós smink táskát ma, és élvezze a könnyű és szervezett módját a sminkkészletének szállítására és tárolására!


Specifikáció

  • Anyagminőség: szövet
  • Nagy táska méret és tömeg: 41x30x44 cm; 5kg
  • Kis táska méret: 41x30x22 cm; 3kg
  • Az ár kizárólag a két üres táskát foglalja magában.

 

További információk

Tömeg 8 kg
TOP