Gyémánt magfúró készlet - 6db - 20-68mm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Gyémánt magfúró készlet – 6db – 20-68mm

35.560 Ft (Bruttó) 28.000 Ft (Nettó)

2 készleten (utánrendelhető)

Gyémánt magfúró készlet – 6db – 20-68mm

A gyémánt magfúró készlet lehetővé teszi a furatok gyors és egyszerű kialakítását, a szettnek köszönhetően széles mérettartományban végezhető el a fúrás. Ez a kiváló minőségű szett lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén készítsen furatokat különböző anyagokban. Legyen szó betonról, csempéről vagy más kemény felületekről, ez a fúrókészlet minden kihívást képes megbirkózni.

A készletben megtalálhatóak a legfontosabb méretek, hogy az Ön fúrási igényeinek megfelelően választhasson. Az átmérők skálája széles: 20 mm-től egészen 68 mm-ig terjed, így bármilyen méretű furatot kialakíthat. Ezenkívül a gyémánt bevonatú fúrók kiváló minősége biztosítja a pontos és tiszta fúrást, így minden alkalommal tökéletes eredményeket érhet el.

A kerámiához való gyémántfúrószerszámokat egy sarokcsiszolóhoz kell csatlakoztatni. A  fúrás megkezdése előtt érdemes egy kisebb lyukat fúrni, hogy az utána pontosabban tudjon vele dolgozni. Így a szerszám nem „vándorol” el a fúrni kívánt helyről.

A fúrók hossza 60 mm, ami elegendő ahhoz, hogy elérje a kívánt mélységet. A M14-es csatlakozás lehetővé teszi a könnyű és biztonságos rögzítést a fúrókészlettel kompatibilis eszközökön. Csak csatlakoztassa a fúrót a megfelelő eszközhöz, és már készen is állhat a fúrásra.

Széleskörűen alkalmazható készlet, mely pontos furatot biztosít a legtöbb merev anyagon, például csempén, grániton, márványon, egyéb kövön és porcelánon.

A gyémánt magfúró készlet egy praktikus kofferben érkezik, amelyben a fúrók biztonságosan tárolhatók és szállíthatók. Továbbá a tartóban a különböző fejeknek egyedileg kialakított helyei vannak, így bármikor feltűnik Önnek, ha valamelyik hiányzik. Ez a kompakt kialakítás megkönnyíti a készlet hordozását munkahelyről munkahelyre, vagy akár az autóban is tárolható, így mindig kéznél lesz, amikor szüksége van rá.

Bízza magát a gyémánt magfúró készletre, és élvezze a gyors és hatékony fúrást minden projekt során. Legyen szó építkezésről, felújításról vagy bármilyen más munkáról, ez a fúrókészlet a tökéletes választás a profik és a hobbi készítők számára egyaránt.


Specifikáció

  • 20/35/40/45/50/68 mm átmérő
  • 60 mm hossz
  • M14-es csatlakozás
  • 6 db-os szett
  • koffer

További információk

Tömeg 7 kg
TOP