Gyep szintező - 76x25cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Gyep szintező – 76x25cm

66.040 Ft (Bruttó) 52.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: LLTR-3010 Kategóriák: , Címkék: ,

Szintező gereblye, gyep szintező – 76x25cm

Ha kertjének tökéletes gondozására vágyik, akkor a szintező gereblye a legjobb választás! Kiváló minőségű acélból készült, 76 x 25 cm-es lapmérettel és hosszú, 195 cm-es nyéllel rendelkezik. A könnyű, mindössze 6,5 kg-os súlyának köszönhetően pedig kényelmesen használható.

Ez az eszköz kifejezetten a kertek tökéletes ápolására lett tervezve. Kiváló minőségű acélból készült, hogy biztosítsa a tartósságot és a megbízhatóságot, amire szüksége van. A 76 x 25 cm-es lapméret segítségével könnyedén és hatékonyan tudja igazítani a füvet, gyepet és pázsitot, hogy tökéletesen szintben legyenek.

A szintező gereblye hosszú, 195 cm-es nyéllel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen dolgozhasson állva anélkül, hogy folytonosan le kellene hajolnia vagy meghajolnia. Ez a hosszú nyél lehetővé teszi az egyszerű és ergonomikus munkavégzést, minimalizálva a hát- és hajlamos helyzetekből eredő kellemetlenségeket.

Ezenkívül, a szintező gereblye rendkívül könnyű, mindössze 6,5 kg-os súllyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig is használhatja, anélkül, hogy túlzottan elfáradna vagy túlterhelné a karjait. A könnyű súly segít a hatékony és kényelmes munkavégzésben, így gyorsabban és kevesebb erőfeszítéssel végezheti el a feladatokat.

A szintező gereblye rendkívül sokoldalú eszköz, amely minden kertész igényeit kielégíti. Legyen szó akár kis kertekről, nagyobb kertekről vagy parkokról, ez az eszköz mindig hasznos segítőtárs lesz. A fű, gyep és pázsit könnyedén szintbe hozható vele, így garantálhatja, hogy kertje mindig tökéletes megjelenést fog mutatni.

A gyep szintező használatával egyszerűen és hatékonyan elvégezhető a fű, gyep, pázsit gondozása, megfelelő szintjének beállítása. Ezzel az eszközzel a fű, gyep és pázsit könnyedén szintbe hozható, így garantálhatja a kertje tökéletes megjelenését. Ne habozzon, válassza a szintező gereblyét és tegye kertjét igazán vonzóvá!

Válassza Ön is ezt a szintező gereblyét, annak érdekében, hogy könnyedén és eredményesen gondozza kertjét, és élvezze a gyönyörű, tökéletesen szintbe hozott füvet, gyepet és pázsitot!


Specifikáció:

  • Acél anyagminőség
  • 76 x 25 cm lapméret
  • 195 cm hosszúságú nyél
  • Tömeg: 6,5 kg

 

szintező gereblye

További információk

Tömeg 7 kg
TOP