Hangszigetelő panel - 30 x 30 x 5 cm, szürke » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Hangszigetelő panel – 30 x 30 x 5 cm, szürke

3.175 Ft (Bruttó) 2.500 Ft (Nettó)

16 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: AIPS-335 Kategóriák: , Címkék: ,

Hangszigetelő panel – 30 x 30 x 5 cm, szürke

A hangszigetelő panel megoldást nyújt otthona, irodája akusztikájának javítására. A specifikációk alapján tervezett és kivitelezett panel képes hatékonyan csökkenteni a zajszintet, és hozzájárul a kellemes és nyugodt környezet kialakításához.

Ez a panel nagysűrűségű szivacs anyagból készül, ami ideális a hanghullámok elnyelésére és a hangszigetelésre. A szivacs minőségi anyaga biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot, így hosszú távon élvezheti a panel előnyeit. A méretei 30 x 30 cm, ami megfelelő a könnyű kezelhetőséghez és telepítéshez. A 5 cm vastagság kiválóan alkalmas a hangszigetelésre és a rezgések csökkentésére, így csökkenthető a zaj és a környezeti hangok hatása.

A hangszigetelő panel szürke színben kapható, ami stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöz a környezetnek. A szürke szín tökéletesen illeszkedik a modern vagy hagyományos belső térhez, és könnyen kombinálható a meglévő berendezésekkel és dekorációval.

A hangszigetelő panelnek számos hasznos alkalmazása van. Például a zenei produkcióban a hangszigetelő panel segíthet a zenének vagy a hangnak a hangzásának javításában, a stúdióban pedig a hangmérnökök használhatják a hangminőség finomhangolásához. A panel használható még élő fellépések, koncertek és zenei események hangminőségének javítására is.

Ezenkívül a hangszigetelő panel csomag tartalmazza a kétoldalú ragasztót, amely lehetővé teszi könnyű és gyors telepítését. A ragasztó biztosítja a stabil rögzítést a falon vagy bármely más felületen, és lehetővé teszi a panel biztonságos és hatékony felhelyezését.

Ez egy olyan multifunkcionális megoldás, amely alkalmazható a lakásokban, irodákban, stúdiókban, konferenciatermekben vagy bármely más helyszínen, ahol a hangzás és a zajszint ellenőrzése kiemelten fontos. A panel segít csökkenteni az akusztikai problémákat, javítja a hangminőséget és teremt egy kényelmes és kellemes környezetet a munkához, pihenéshez vagy szórakozáshoz.

Tegye otthonát vagy irodáját csendesebbé és harmonikusabbá a hangszigetelő panel használatával. Élvezze a zajszint csökkentését és a jobb hangzást, miközben létrehozza a tökéletes atmoszférát a mindennapi tevékenységekhez.


Specifikáció

  • Alapanyag: nagysűrűségű szivacs
  • Méret: 30 x 30 cm
  • Vastagság: 5 cm
  • Szín: szürke
  • kétoldalú ragasztót tartalmaz a csomag

További információk

Tömeg 1 kg
TOP