Hengeres gereblye gyomok eltávolításához » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Hengeres gereblye gyomok eltávolításához

93.980 Ft (Bruttó) 74.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: HGG-365 Kategória:

A 59,9 cm x 15,2 cm-es gereblyefej elég széles a gyommentesítési munkákhoz. Gyomgereblyénk nagy fedőfejével és éles fogaival hatékonyan kitépi a bosszantó növényeket, tisztává és gyönyörűvé téve a területet.

Ez a hengeres gereblye könnyű alumínium rúdból és PVC fejből készült rozsdamentes acél pengékkel. A rúd és a fej szorosan össze van kötve olyan csavarokkal, amelyek nem lazulnak meg és nem esnek le. A robusztus anyagok és konstrukció hosszú távú használatot biztosít. A levehető rúdja kényelmesen felszerelhető és szétszerelhető a rugós csattal. Elég hosszú ahhoz, hogy lehajoljon, a gumi fogantyú pedig kényelmesen fogható és csúszásmentes.

A kényelmes használat érdekében hálót és kötelet is biztosítunk. A 15 m hosszú kötél segít elérni a parttól távolabb eső vizet, hogy megnövelje a tisztítási hatótávolságot. A hálós zacskóba pedig belefér a gaz és a törmelék a könnyű munka érdekében.

Ez a tavi gyomgereblye alkalmas a gyomok, algák és más vízinövények vagy törmelék eltávolítására a víz alatt vagy a víz felszínén. Tiszta tavat, tavat, medencét, strandot stb.

  • Termék anyagai: alumínium, PVC, rozsdamentes acél
  • Termék mérete: 365 x 60 x 15 cm
  • Kötél hossza: 15 m

Csomag tartalma

  • 1 x gyomgereblye
  • 1 x 15 m kötél
  • 1 x hálózsák

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hengeres gereblye gyomok eltávolításához” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP