Hidraulikus csapágylehúzó - 15t » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Hidraulikus csapágylehúzó – 15t

53.340 Ft (Bruttó) 42.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Hidraulikus csapágylehúzó – 15t

A hidraulikus csapágylehúzó megkönnyíti a csapágyak szétszerelését, ezáltal gyorsabban elvégezhetők a javítási és karbantartási munkálatok.

Ez az eszköz kifejezetten a csapágyak szétszerelésének könnyítésére és a javítási munkálatok gyorsabb elvégzésére lett tervezve. A hidraulikus csapágylehúzóval könnyedén megbirkózhat a legmakacsabb csapágyakkal is, nem mellesleg időt és energiát takaríthat meg a karbantartási folyamatok során.

A hidraulikus csapágylehúzó kiváló minőségű alkatrészekből áll, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. A maximális terhelési kapacitása akár 15 tonna is lehet, így biztos lehet benne, hogy megbirkózik a nehéz csapágyakkal is. A 2 hüvelykes (50 mm) lökethossz lehetővé teszi a hatékony erőátvitelt és a gyorsabb műveleteket.

Egyik nagyszerű tulajdonsága ennek a csapágylehúzónak, hogy alkalmazható 2 vagy 3 karral is egyaránt. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy a különböző típusú csapágyakhoz és szerelési helyzetekhez igazítsa a munkavégzést a körülményeknek megfelelően. A maximális 300 mm-es befogási távolság és a 180 mm-es vertikális távolság beállítása további rugalmasságot nyújt a használat során.

A gyártók minden részletet gondosan terveztek amikor ezt a csapágylehúzót megalkották, így a felhasználók számára az egyszerű kezelhetőség biztosított. Az ergonomikus kialakítás és a könnyű tömeg (csupán 12 kg) könnyű használatot biztosít, és minimalizálja a fáradtságot hosszabb munkamenetek során. Emellett a tartós anyagokból készült kivitel hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt garantál.

A hidraulikus csapágylehúzó a professzionális karbantartók és szerelők számára ideális választás, ezért mindig jó ha van kéznél egy ilyen eszköz a szerszámok között. Legyen szó akár ipari környezetről, autószerelő műhelyről vagy bármilyen javítási projektről, ez az eszköz megkönnyíti és felgyorsítja a csapágyak szétszerelését. Ne vesztegesse az időt és az energiát az elavult eszközökkel, válassza ezt a speciális hidraulikus csapágylehúzót, és élvezze a hatékonyságot és a kényelmet, amit a használata során nyújt Önnek!


Specifikáció

  • Kapacitás: max. 15t
  • Lökethossz: 2″ / 50 mm
  • Alkalmazható 2 vagy 3 karral egyaránt.
  • Befogás: max. 300 mm
  • Vertikális távolság: max. 180 mm
  • Tömeg: 12kg

További információk

Tömeg 12 kg
TOP