Hidraulikus rugóösszehúzó - 3t » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Hidraulikus rugóösszehúzó – 3t

118.110 Ft (Bruttó) 93.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: HCSC-3000 Kategóriák: , Címke:

Hidraulikus rugóösszehúzó – 3t

A hidraulikus rugóösszehúzó használatával egyszerűbbé tehetőek a rugók szerelési, karbantartási feladatai.

Ennek az eszköznek a használat során tökéletes megoldásra és a könnyű kezelhetőségre számíthat, amelyek mindig garantálják a zökkenőmentes munkavégzést biztonságos körülmények között.

A hidraulikus rugóösszehúzóval könnyedén és biztonságosan végezheti el a különböző szerelési és karbantartási munkákat, egészen 3 tonnás teherbírásig. A kompakt és masszív kialakítás biztosítja a tartósságot és hosszú élettartamot. Rugalmasan állítható emelő magasságának köszönhetően alkalmazkodik a különböző járművekhez. Stabil és minimális rázkódással mozog a 32 kg-os tömegével.

A hidraulikus rugóösszehúzó képes megbirkózni a legnehezebb feladatokkal is, akár Ön profi szakember, akár hobbi szerelő. A 3 tonnás kapacitásának köszönhetően könnyedén kezelhet nagy teherbírású rugókat, lehetővé téve a hatékony és biztonságos szerelést. Legyen szó személyautókról, teherautókról vagy más járműtípusokról, a ez az eszköz a tökéletes választás az Ön számára!

A rugóösszehúzó lökethossza 320 mm, amely lehetővé teszi a különféle rugók méretének és típusának kezelését. A 28 mm-es dugattyúátmérő magas szintű stabilitást és megbízhatóságot biztosít, így könnyedén elvégezheti a szükséges munkafolyamatokat.

Az emelő magasságot 500 és 820 mm között állíthatja be, így rugalmasan alkalmazkodhat a munkakörülményekhez és az elvégezni kívánt feladatokhoz. Ezzel a rugalmas beállítással a rugóösszehúzó kényelmesen használható a legkülönfélébb járművek rugóinak karbantartási feladataihoz.

A hidraulikus rugóösszehúzó kompakt és masszív kialakítású, amely tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A 32 kg-os tömegének köszönhetően stabil és biztonságosan használható, minimális rázkódással és mozgásával.

Ne hagyja, hogy a rugók szerelése és karbantartása nehéz feladat legyen. Válassza a hidraulikus rugóösszehúzót, és élvezze a könnyed és hatékony munkavégzést. Használja ki a professzionális kivitel és a megbízható teljesítmény előnyeit, amelyekkel ez a hidraulikus rugóösszehúzó rendelkezik. Bízzon a minőségben és a megbízhatóságban, amelyet a berendezés nyújt, és tegye meg a következő lépést a hatékonyabb karbantartási és szerelési munkálatok felé.


Specifikáció:

  • Kapacitás: 3t
  • Lökethossz: 320mm
  • Dugattyú átmérő: 28mm
  • Emelő magasság: 500-820 mm
  • Tömeg: 32 kg

További információk

Tömeg 32 kg
TOP