Homokfúvó, homokszóró kamra - dupla fúvóka » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Homokfúvó, homokszóró kamra – dupla fúvóka

133.350 Ft (Bruttó) 105.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: TPD-50 Kategóriák: , Címkék: ,

Homokfúvó, homokszóró kamra – dupla fúvóka

A homokszóró, homokfúvó kamra segítségével könnyen elvégezheti az előkészítési folyamatokat különböző alkatrészek esetében.

A homokfúvó kamra egy megbízható eszköz, amely segít megszabadulni a szennyeződésektől, rozsdától és festéktől, így lehetővé téve az alkatrészek tiszta és felújított állapotát.

A homokszóró kamra 230V feszültséggel működik, és akár 50W teljesítményt is képes biztosítani. Ez garantálja a hatékony működést és az alkatrészek optimális előkészítését. Az üzemi nyomás akár 4 kg-nak is megfelel, így a homokszóró kamra ideális választás nagyobb alkatrészek tisztításához és felújításához.

Ez a berendezés különféle kiegészítőkkel rendelkezik, amelyek még hatékonyabbá teszik a munkafolyamatot. A beépített fluoreszcens lámpa biztosítja a megfelelő megvilágítást a munkaterületen, így nincs szükség külső világításra. Ez különösen hasznos lehet, amikor apró részleteket kell kezelni, vagy a munka sötétebb környezetben zajlik.

A homokszóró kamrához tartozik egy karbid/kerámia fúvóka, melynek mérete 1,2 mm. Ez a fúvóka lehetővé teszi a precíz és hatékony homokfúvást, így optimális eredményt érhet el a tisztítási folyamat során. A 120μm/50μm részecske méret lehetőséget ad a megfelelően beállított szemcseméretre, hogy a homokfúvás a legjobb hatékonysággal legyen elvégezhető egy adott alkatrészen.

Kompakt méretének köszönhetően könnyű tárolást és szállítást tesz lehetővé. Mindössze 17 kg tömegű és 38 x 41,5 x 29 cm méretű, így könnyen elhelyezhető a műhelyben vagy bármely más helyszínen, ahol szükség van rá.

A homokszóró kamra könnyedén kezelhető és biztonságos használatra tervezett. A hatékony teljesítményével gyorsan és alaposan tisztítja az alkatrészeket. A kompakt mérete lehetővé teszi, hogy szűk helyeken is kényelmesen használható legyen.

Végezze el a homokfúvást egyszerűen és hatékonyan ezzel a homokszóró kamrával. Hagyja, hogy az eszköz erőteljes teljesítménye és specifikációi segítsenek elvégezni a tisztítási és előkészítési feladatokat, és hozza vissza az alkatrészeket a tökéletes állapotukba!


Specifikáció

  • 230V feszültség
  • max. 50W teljesítmény
  • 4kg-nak megfelelő üzemi nyomás
  • fluoreszcens lámpa
  • karbid/kerámia fúvóka, 1,2 mm méret
  • 120μm/50μm részecske méret
  • 17kg tömeg
  • 38 x 41.5 x 29 cm méret

További információk

Tömeg 17 kg
TOP