Hordozható húzódzkodó állvány - 100kg » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Hordozható húzódzkodó állvány – 100kg

78.740 Ft (Bruttó) 62.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Hordozható húzódzkodó állvány – 100kg

A hordozható húzódzkodó állvány mobilitása miatt lehetővé teszi a rugalmas edzések és variálhatóságának köszönhetően többféle gyakorlat is elvégezhető vele.

Specifikáció

 • Méretek: 108,5×152,5x209cm
 • Magassága: 98/194cm
 • Felső rúd szélesség: 113cm
 • Terhelhetőség: max. 100kg
 • Tömeg: 21kg

A hordozható húzódzkodó állvány egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a húzódzkodás gyakorlását otthon vagy bárhol, ahol van elegendő hely. Az állvány rendkívül sokoldalú, és számos előnnyel jár az edzés szempontjából. Néhány fontos előnye a következő:

 • Hordozhatóság: Az állvány könnyen összecsukható és szállítható, így bárhol használható, akár otthon, akár az edzőteremben, akár szabadtéren.
 • Sokoldalúság: Az állvány lehetővé teszi a húzódzkodásokon kívül más testépítő gyakorlatok végzését is, például a fekvőtámaszt, a bicepsz gyakorlatokat, a lábemelést, a dippeket és a hasizom gyakorlatokat.
 • Erősítő hatás: A húzódzkodás egy nagyon hatékony gyakorlat, amely segít az izomtömeg növelésében és az erőnövelésben, különösen azoknál az izomcsoportoknál, amelyek részt vesznek az emelkedő mozgásban.
 • Rugalmasság: Az állvány lehetővé teszi az egyéni testmagasság és testsúly beállítását, így mindenki testreszabhatja a húzódzkodások szintjét és nehézségét a saját szintjéhez.
 • Biztonság: Az állvány segít az egyéneknek elkerülni a sérüléseket, amelyeket a rossz húzódzkodási technika okozhat, és segít a helyes testtartás fenntartásában.

Összességében a hordozható húzódzkodó állvány sok előnnyel jár az edzés szempontjából, és lehetővé teszi a húzódzkodások és más testépítő gyakorlatok végzését otthon vagy bárhol, ahol van elegendő hely.


Tippek a helyes használathoz:

 1. Végezd el a bemelegítést: Az állvány használata előtt fontos, hogy bemelegíts, hogy megakadályozd a sérüléseket és előkészítsd az izmaidat az edzésre.
 2. Állítsd be az állvány magasságát: Az állvány magasságát a testmagasságodhoz és az adott gyakorlat típusához kell igazítani. Az állvány általában magasságban állítható, és lehetővé teszi a testreszabott beállítást.
 3. Ellenőrizd a stabilitást: Az állványt mindig stabil alapon kell elhelyezni, és ellenőrizd, hogy az állvány biztonságosan áll-e, mielőtt használnád. Ha szükséges, használj súlyzókat vagy más súlyokat, hogy stabilizáld az állványt.
 4. Használd megfelelő technikát: A húzódzkodásokhoz használt megfelelő technika nagyon fontos a hatékony és biztonságos edzés érdekében. Tartsd a testtartást egyenesen, a karokat szélesen, és emeld fel magadat, anélkül, hogy kilengenél. Ha szükséges, kérj segítséget vagy edzőt, hogy megtanítsa a megfelelő technikát.
 5. Ne erőltess túl: Ne erőltess túl az állvány használatakor, és ne próbálj meg olyan gyakorlatokat végrehajtani, amelyeket még nem tudsz biztonságosan elvégezni. Kezdd kisebb számban, és fokozatosan növeld a húzódzkodások számát és nehézségét, amikor erősebbé válsz.
 6. Tartsd tisztán az állványt: Az állvány tisztán tartása fontos, hogy megakadályozd a baktériumok és a vírusok terjedését, és biztosítsd az állvány hosszú élettartamát. Használj fertőtlenítőszert, hogy megtisztítsd az állványt az edzés előtt és után.

További információk

Tömeg 21 kg
TOP