Hordozható húzódzkodó állvány - 100kg » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Hordozható húzódzkodó állvány – 100kg

78.740 Ft (Bruttó) 62.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Hordozható húzódzkodó állvány – 100kg

A hordozható húzódzkodó állvány mobilitása miatt lehetővé teszi a rugalmas edzések és variálhatóságának köszönhetően többféle gyakorlat is elvégezhető vele.

Specifikáció

 • Méretek: 108,5×152,5x209cm
 • Magassága: 98/194cm
 • Felső rúd szélesség: 113cm
 • Terhelhetőség: max. 100kg
 • Tömeg: 21kg

A hordozható húzódzkodó állvány egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a húzódzkodás gyakorlását otthon vagy bárhol, ahol van elegendő hely. Az állvány rendkívül sokoldalú, és számos előnnyel jár az edzés szempontjából. Néhány fontos előnye a következő:

 • Hordozhatóság: Az állvány könnyen összecsukható és szállítható, így bárhol használható, akár otthon, akár az edzőteremben, akár szabadtéren.
 • Sokoldalúság: Az állvány lehetővé teszi a húzódzkodásokon kívül más testépítő gyakorlatok végzését is, például a fekvőtámaszt, a bicepsz gyakorlatokat, a lábemelést, a dippeket és a hasizom gyakorlatokat.
 • Erősítő hatás: A húzódzkodás egy nagyon hatékony gyakorlat, amely segít az izomtömeg növelésében és az erőnövelésben, különösen azoknál az izomcsoportoknál, amelyek részt vesznek az emelkedő mozgásban.
 • Rugalmasság: Az állvány lehetővé teszi az egyéni testmagasság és testsúly beállítását, így mindenki testreszabhatja a húzódzkodások szintjét és nehézségét a saját szintjéhez.
 • Biztonság: Az állvány segít az egyéneknek elkerülni a sérüléseket, amelyeket a rossz húzódzkodási technika okozhat, és segít a helyes testtartás fenntartásában.

Összességében a hordozható húzódzkodó állvány sok előnnyel jár az edzés szempontjából, és lehetővé teszi a húzódzkodások és más testépítő gyakorlatok végzését otthon vagy bárhol, ahol van elegendő hely.


Tippek a helyes használathoz:

 1. Végezd el a bemelegítést: Az állvány használata előtt fontos, hogy bemelegíts, hogy megakadályozd a sérüléseket és előkészítsd az izmaidat az edzésre.
 2. Állítsd be az állvány magasságát: Az állvány magasságát a testmagasságodhoz és az adott gyakorlat típusához kell igazítani. Az állvány általában magasságban állítható, és lehetővé teszi a testreszabott beállítást.
 3. Ellenőrizd a stabilitást: Az állványt mindig stabil alapon kell elhelyezni, és ellenőrizd, hogy az állvány biztonságosan áll-e, mielőtt használnád. Ha szükséges, használj súlyzókat vagy más súlyokat, hogy stabilizáld az állványt.
 4. Használd megfelelő technikát: A húzódzkodásokhoz használt megfelelő technika nagyon fontos a hatékony és biztonságos edzés érdekében. Tartsd a testtartást egyenesen, a karokat szélesen, és emeld fel magadat, anélkül, hogy kilengenél. Ha szükséges, kérj segítséget vagy edzőt, hogy megtanítsa a megfelelő technikát.
 5. Ne erőltess túl: Ne erőltess túl az állvány használatakor, és ne próbálj meg olyan gyakorlatokat végrehajtani, amelyeket még nem tudsz biztonságosan elvégezni. Kezdd kisebb számban, és fokozatosan növeld a húzódzkodások számát és nehézségét, amikor erősebbé válsz.
 6. Tartsd tisztán az állványt: Az állvány tisztán tartása fontos, hogy megakadályozd a baktériumok és a vírusok terjedését, és biztosítsd az állvány hosszú élettartamát. Használj fertőtlenítőszert, hogy megtisztítsd az állványt az edzés előtt és után.

További információk

Tömeg 21 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

2024FEB

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1