Kemence és hordozható pizzasütő - 32cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kemence és hordozható pizzasütő – 32cm

100.330 Ft (Bruttó) 79.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: PPO-32 Kategóriák: , Címkék: ,

Kemence és hordozható pizzasütő – 32cm

A hordozható pizzasütő és kemence lehetővé teszi az ízletes pizzák gyors és egyszerű sütését helytől függetlenül.

Az első dolog, amit érdemes megemlíteni, az a pizzasütő praktikus mérete. Az 32 cm átmérőjű pizzakőjével ideális méretű pizzákat készíthet, melyek a tökéletesen aranybarnára sült, kívül ropogós és belül puha állagot képviselik. A maximális hőmérséklet 600°C, így garantáltan a legintenzívebb hőhatást érheti el a sütés során.

A hordozható pizzasütő az ideális választás azok számára, akik imádják a frissen sült pizzát, és szeretnék azt bárhol elkészíteni. A sütő mérete 32cm, így a legtöbb méretű pizzát könnyedén elkészítheti vele.

A pizzasütő kiváló minőségű kordierit pizza kővel rendelkezik, amely kiváló hőtároló képességgel bír, és a legjobb minőségű pizzát készíti. A pizzasütő maximális hőmérséklete 600°C, így a pizzád rövid idő alatt elkészül, a tészta ropogós lesz, és az összes íz kiválóan összekeveredik.

A felhasználható tüzelőanyag faszén vagy fa pellet lehet, amelynek köszönhetően a pizzája elkészítése során egyedi ízvilágot érhet el. A termék méretei 76,4 x 44,3 x 54,5 cm, és csak 14 kg súlyú, így könnyedén szállítható bárhová.

A pizzasütő a magas minőségű anyagok és a funkcionalitás egyensúlyának tökéletes kombinációja, amely megfelel minden igénynek és elvárásnak. A pizzasütő tervezése az egyszerű használatra fókuszál, és kiválóan alkalmas utazáshoz, kempingezéshez, baráti összejövetelekhez vagy otthoni használatra egyaránt.

A csomag tartalmazza a pizzasütőt, a pizza követ, a pizza lapátot, a pizza vágót, kesztyűt és gumi lapokat. A pizza lapáttal és vágóval könnyedén kezelheti a pizzát, a kesztyű pedig védelmet nyújt a forró sütő használata során. A gumi lapok kiválóan alkalmasak a pizzasütő tisztítására, és segítenek megtartani a készülék jó állapotát hosszú távon.

A pizzasütő gyorsan és hatékonyan melegszik fel, így nincs szükség hosszú előkészületekre. A hordozható pizzasütő segítségével egyszerűen elkészítheti a kedvenc pizzáit otthon, vagy bárhol, ahol csak szeretné.


Specifikáció

  • Pizza méret: 32cm
  • Max. hőmérséklet: 600°C
  • Pizza kő: kordierit
  • Tüzelőanyag: faszén, fa pellet
  • Termék méret: 76.4 x 44.3 x 54.5 cm
  • Tömeg: 14 kg

A csomag tartalma:

  • Pizzasütő, pizza kő, pizza lapát, pizza vágó, kesztyű, gumi lapok.

 

További információk

Tömeg 14 kg
TOP