Hordozható víztartály - 240l » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Hordozható víztartály – 240l

35.560 Ft (Bruttó) 28.000 Ft (Nettó)

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: WT-0240 Kategóriák: , Címkék: , ,

Legyen a víz mindig kéznél: készüljön fel arra, hogy a vízkészleteit a maximális hatékonysággal használja ki. A hordozható víztartály mérete 100 x 70 x 35 cm és akár 240l vizet is képes tárolni. Ez a kiváló minőségű, merev 1000D PVC-ből készült víztároló rendszer segít hatékonyan eljuttatni a vizet a kert különböző pontjaiba, tartalék megoldást nyújthat kempingezés, horgászás vagy lakókocsis utazás során, biztosítva, hogy a víz sosem legyen probléma.

Tartós és megbízható: nincs kompromisszum a minőséggel! A hordozható víztartály 1,2 mm vastag PVC-ből készült, ami alkalmas a belső tér védelmére. A rendszer kiválóan ellenáll az ismétlődő használatnak és garantáltan megbízható hosszútávon is. A hordozgató víztartály 100%-ban vízálló, szagtalan, napálló és kopásálló, így nagyobb igénybevételű kültéri körülmények között is biztosítja a víztárolás biztonságát.

Könnyű Kezelhetőség: a 1,5 hüvelykes széles nyílásnak köszönhetően a víztartály gyorsan feltölthető, míg a masszív 1,5 hüvelykes vízkivezető ellenáll a zord terepi körülményeknek, biztosítva a törésmentes és szivárgásmentes használatot. Egyszerűen csak nyissa ki a vízkivezető szelepet és máris készen áll a használatra.

Praktikus összecsukhatóság és hordozhatóság: a víztartály 4 hordozófogantyúval rendelkezik, így könnyedén mozgatható a járműhöz és könnyen rögzíthető a teherautóban vagy lakóautóban is. A tárolás sem okoz gondot, hiszen könnyedén összecsukható, amikor nincs használatban.

Sokoldalú felhasználhatóság: ez a víztároló kiváló megoldást kínál a vízkészletekkel kapcsolatos vészhelyzeti problémákra. Ideális otthoni, kerti, kemping, lakóautó, aszály, tűzoltási és más helyszíneken, ahol nincs fix víztároló a vészhelyzeti vízellátáshoz. Legyen készen minden eshetőségre.

Specifikáció:


Termék színe: Fekete
Anyaga: PVC
Sűrűség: 1000D
Vastagság: 1,2mm
Kapacitás: 240l
Tömeg:  6 kg

További információk

Tömeg 6 kg
TOP