Infravörös hőmérő - 600°C » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Infravörös hőmérő – 600°C

17.780 Ft (Bruttó) 14.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Infravörös hőmérő – 600°C

A Deko infravörös hőmérő lehetővé teszi az érintés nélküli pontos hőmérséklet méréseket a munkavégzés során. Gyors, megbízható és sokoldalú eszköz, amely ideális választás az ipari és szakmai hőmérsékletellenőrzéshez. Pontos és könnyű kezelhetősége, kompakt mérete, valamint energiahatékony működése miatt kiváló választás bárki számára.

A készülék lehetővé teszi az érintés nélküli, pontos hőmérsékletméréseket a munkavégzés során. Ez a kiváló minőségű eszköz megkönnyíti a hőmérsékletellenőrzést és ideális választás a különféle ipari és szakmai alkalmazásokhoz.

A Deko infravörös hőmérő mérési tartománya -50 és 600°C között van, így a legtöbb környezeti hőmérsékletet pontosan mérheti. A hőmérsékletmérések pontossága rendkívül fontos, és a Deko hőmérő ezen a területen kiváló teljesítményt nyújt. A mérési pontosság 1,5% vagy 1,5°C, így megbízható és konzisztens eredményeket érhet el minden használat során.

A hőmérő tartalmaz egy lézeres fényt, amely megkönnyíti a célpont megjelölését, de szükség esetén kikapcsolható, hogy a felhasználók személyes preferenciáinak megfelelően használhassák az eszközt. A háttérfény is kikapcsolható, ami segít az energiatakarékosságban és hosszabb üzemidőt biztosít.

A Deko infravörös hőmérő automatikusan kikapcsol, ha 7 másodpercen keresztül nem használják. Ez a funkció hasznos a hosszabb elemélettartam és az energiahatékonyság érdekében. A termék méretei 140 x 85 x 35 mm, ami kényelmes és könnyű kezelhetőséget biztosít.

A hőmérő üzemelési hőmérséklete 0 és 40°C között van, így széles körben alkalmazható különböző területeken. Emellett a Deko infravörös hőmérő adattárolási lehetőséget is biztosít, amely lehetővé teszi az előző mérések eredményeinek tárolását és későbbi elemzését.

Válassza a Deko infravörös hőmérőt, hogy pontos és megbízható hőmérsékletméréseket végezhessen az érintés nélküli munkavégzés során. Ez a kiváló minőségű eszköz könnyedén kezelhető és ideális választás mindenki számára, aki fontosnak tartja a hatékonyságot és a precizitást a munkahelyén.


Specifikáció

  • -50 … 600°C mérési tartomány
  • 1,5% vagy 1,5°C mérési pontosság
  • 0,95 emisszivitás
  • lézer fény (kikapcsolható)
  • háttérfény (kikapcsolható)
  • 7 mp tétlenséget követően automatikus kikapcsolás
  • 140 x 85 x 35mm termék méretek
  • 0-40°C üzemelési hőmérséklet
  • adattárolási lehetőség

 

 

 

 

 

 

További információk

Tömeg 1 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1