Injektor teszter, porlasztó teszter - 600 bar - dízelhez » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Injektor teszter, porlasztó teszter – 600 bar – dízelhez

57.150 Ft (Bruttó) 45.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: INT-600 Kategóriák: , Címkék: ,

Injektor teszter, porlasztó teszter – 600 bar – dízelhez

Az injektor teszter, porlasztó teszter használatával elvégezheti az üzemanyagellátó rendszer alkatrészeinek ellenőrzését.

Ez a professzionális eszköz lehetővé teszi a pontos és megbízható méréseket, valamint a rendszer teljesítményének hatékony elemzését.

A termék specifikációi rendkívül lenyűgözőek. A 0-600 bar mérési tartomány lehetővé teszi a széles körű alkalmazást, míg a minimum 350 bar tesztnyomás biztosítja a magas nyomású rendszerek alapos vizsgálatát. Ezáltal a teszter maximális pontossággal és megbízhatósággal nyújt információkat a rendszer működéséről.

A különleges fúvóka csatlakozók rendkívül sokoldalúvá teszi ezt az eszközt. A M14x1.5-M14x1.5, M14x1.5-M12x1.25 és M14x1.5-M12x1.5 fúvóka csatlakozók biztosítják, hogy szinte minden típusú fúvóka kompatibilis legyen a teszterrel. Ez különösen előnyös, ha különböző járművek üzemanyagellátó rendszerét szeretné ellenőrizni vagy karbantartani.

A termék további előnye a könnyű súlya. Mindössze 6 kg tömeggel rendelkezik, ami lehetővé teszi a teszter könnyű hordozhatóságát és használatát. Így a szakemberek és szerelők könnyedén mozgathatják és telepíthetik az eszközt a szükséges helyen.

Az injektor teszter és porlasztó teszter használatával könnyedén elvégezheti az üzemanyagellátó rendszer alkatrészeinek ellenőrzését. Legyen szó személygépkocsikról, teherautókról vagy más típusú járművekről, ez a megbízható és professzionális eszköz minden kihívással megbirkózik. Bízza rá a munkát erre a kiváló minőségű teszterre, és garantáltan kiváló eredményeket fog elérni az üzemanyagellátó rendszerrel kapcsolatban.


Specifikáció:

  • 0-600 bar mérési tartomány
  • min. 350 bar tesztnyomás
  • M14x1.5-M14x1.5, M14x1.5-M12x1.25, M14x1.5-M12x1.5 fúvóka csatlakozó
  • 6kg tömeg

Mi az a porlasztó teszter?

A dízel porlasztó teszter egy speciális eszköz, amelyet a dízelüzemű járművekben használt porlasztók tesztelésére használnak. A dízel porlasztó teszterek általában magas nyomáson működnek, és lehetővé teszik a porlasztók üzemanyag-átviteli hatékonyságának és teljesítményének ellenőrzését.

A dízel porlasztókban az üzemanyagot nagy nyomás alatt permetezik be a hengerbe, hogy megfelelően égjen el. A porlasztók hatékony működése fontos a jármű optimális teljesítménye, hatékonysága és üzemanyag-fogyasztása szempontjából.

A dízel porlasztó teszterek lehetővé teszik a porlasztók működési nyomásának, áramlási sebességének és üzemanyag-felvételének mérését, valamint a porlasztók tömítésének és tisztaságának ellenőrzését. Ezek az eszközök nagyon hasznosak a dízelüzemű járművek karbantartásában és javításában.

További információk

Tömeg 6 kg
TOP