Ipari húsdaráló, kolbász készítő - 2200W » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Ipari húsdaráló, kolbász készítő – 2200W

381.000 Ft (Bruttó) 300.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: E-H-1100 Kategóriák: , Címkék: ,

Az 1100 W teljesítményű húsdaráló kiváló választás minden kereskedelmi célra, ahol nagyobb mennyiségű hús darálására van szükség. A magas teljesítményű motor és a nagyobb méretű vágótárcsák lehetővé teszik a hatékony és gyors darálást, így az ételek előkészítése még könnyebb és gyorsabb lesz. A rozsdamentes acélból készült vágótárcsák garanciát nyújtanak a tartósságra és a megbízhatóságra, míg az egyszerű kezelhetőség és a könnyen tisztítható alkatrészek biztosítják a hatékony munkavégzést és az egészséges ételek előállítását. Ha minőségi húsdarálóra van szüksége kereskedelmi célra, válassza az 1100 W-os teljesítményű gépet, és élvezze a hatékony és megbízható munkát, amiért az ügyfelei mindig visszajárnak Önhöz!

Specifikáció

– Alapanyag: Rozsdamentes acél + horganyzott szénacél test

– Teljesítmény: 2200 W

– 170 fordulat/perc

 

· Prémium minőség: Kereskedelmi célra szánt húsdarálónk teljes egészében rozsdamentes acélból készül. A csiszolófej és a tálca szintén teljesen acélból készült.
· Erőteljes teljesítmény: 2200 W-os, teljes kádas motor 170 fordulat/perc fordulatszámot biztosít a húsdarálásnál. Ennek az elektromos húsdarálónak a teljesítménye elérheti a 350 kg/h-t.
· Könnyen használható: Egyszerűen kezelhető, egyetlen gombbal. Kivehető csiszolófej és adagolótálca a könnyebb tisztítás érdekében.
· Széleskörű alkalmazási terület: A kereskedelemben kapható darálógép a húson kívül hal, chili, zöldségek stb. darálására is használható. Kolbász készítésére is használható a kolbászkészítő eszközökkel.

További információk

Tömeg 20 kg
Méretek 22 × 37 × 42 cm
Anyag

Rozsdamentes acél + horganyzott szénacél test

Teljesítmény

850W

TOP