Jégdaráló - 300W - ezüst » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Jégdaráló – 300W – ezüst

48.260 Ft (Bruttó) 38.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Jégdaráló – 300W – ezüst

A jégdaráló gép segítségével egyszerűen elkészíthetőek kedvenc italai a zúzott jég hozzájárul a kívánt íz és látvány eléréséhez.

Az ezüst színű jégdaráló gép segítségével könnyedén elkészítheti kedvenc italait, hiszen a zúzott jég hozzájárul a kívánt íz és látvány eléréséhez. Ez a hatékony és megbízható eszköz ideális választás otthoni és kereskedelmi felhasználásra egyaránt.

Ez az elektromos jégdaráló kettős pengedizájnja révén magasabb hatékonyságot és óránkénti termelékenységet kínál. A 300W-os motor erőforrása segítségével akár 95 kg jégdarát is előállíthat óránként, így gyorsan és hatékonyan készítheti el a szükséges mennyiségű jeget. Emellett egy tartalékként második pengét is biztosítunk a csomagba.

Az elektromos jégkészítőnknek szélesebb és tágabb beömlő nyílása van, amelynek átmérője 11,5 cm. Ezáltal könnyedén befogad nagyobb mennyiségű jeget is, legyen szó apró jégkockákról vagy nagyobb jégtömbökről. Minél nagyobb a jégkapacitás, annál több zúzott jeget képes előállítani.

Praktikus rozsdamentes tál tartozik az elektromos kettős pengés jégdarálóhoz. Ez a tál élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélból készült, átmérője 19,3 cm, magassága pedig 4,6 cm, így nagy mennyiségű zúzott jég tárolására alkalmas. Mivel a jégdaráló kimenete körülbelül 13,5 cm magasan van, így akár lehetősége van, hogy más tartó edényeket helyezzen közvetlenül a kimenet alá.Ppéldául borospoharakat, csészéket vagy tálakat.

A kényelmes használat érdekében minden részletet figyelembe vettek a tervezők ennél a jégkészítő gépnél. A lemez tökéletesen illeszkedik a jégbeömlő hordóba, és a 3D rácsos felülete növeli a kontaktusfelületet és megakadályozza a fröccsenést. Az ergonomikus fogantyú hátsó végén elhelyezett csúszásmentes borítás könnyű használhatóságot tesz lehetővé. Az U alakú talp és a gumi lábak is megtalálhatók a gépen, hogy stabilizálják azt. Az előlap nyílásai pedig felgyorsítják a hőelvezetést, ezzel meghosszabbítva a motor élettartamát.

Az elektromos jégdaráló kiválóan teljesít otthoni bulikban, összejöveteleken vagy bármilyen más alkalmakkor, ahol zúzott jeget szeretne elérhetővé tenni. Tartós és megbízható anyagokból készült, felhasználóbarát tervezési részletekkel rendelkezik, így kitűnően működik smoothiek, turmixok, tenger gyümölcsei készítésében. Alkalmazható éttermekben, menzákban, gyorséttermekben, kávézókban, bárokban, klubokban, büfékben.


Specifikáció

  • Ezüst
  • Teljesítmény: 300W
  • Betöltő nyílás átmérő: 115 mm
  • Termék méret: 41x26x32 cm
  • Tömeg: 6 kg

További információk

Tömeg 6 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1