Jégkocka készítő gép - fekete, 12kg/nap » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Jégkocka készítő gép – fekete, 12kg/nap

83.820 Ft (Bruttó) 66.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: ICM-B Kategóriák: , Címke:

Jégkocka készítő gép – fekete, 12kg/nap

A jégkocka készítő gép segítségével gyorsan lehűtheti kedvenc italait a nyári hőségben. Ez a fekete színű gép a legjobb barátja lesz, amikor hideg italra vágyik a forró napokon.  Bízza rá a feladatot, hogy gyorsan és egyszerűen hűtse le kedvenc italait a tökéletes hőmérsékletre!

A jégkocka készítő gép 112W teljesítményének köszönhetően hatékonyan működik, így gyorsan képes előállítani a tökéletes jégkockákat. Ráadásul kétféle jégkockát is készíthet vele, hogy minden italához megtalálja a megfelelő stílust és méretet.

A gép kapacitása rendkívül nagy, így nem kell aggódnia a jégkockák elfogyása miatt. Egyetlen ciklus során akár 24 db jégkockát is készíthet, és 24 óra alatt akár 12 kg jégkockát is előállíthat. A tárolókapacitás kb. 70 db jégkockát vagy 700g jégkockát képes befogadni, így mindig kéznél lesz a hűsítő megfagyott víz.

A víztartály 2,4 literes űrtartalmával elegendő vizet képes befogadni, hogy több cikluson keresztül egymás után jégkockákat készíthessen. Így akár hosszabb időn keresztül is élvezheti a friss és hűvös italokat anélkül, hogy folyamatosan újratöltést kellene végeznie.

A jégkocka készítő gép tömege mindössze 9 kg, ami lehetővé teszi, hogy könnyen mozgassa és elhelyezze a kívánt helyen. Így a gép mindig kéznél lehet, bármelyik szobában vagy kültéri területen is tartózkodik.

Engedje, hogy a nyári melegben ne legyen mindig Önnél egy friss és hűsítő ital!

Válassza a jégkocka készítő gépet, és élvezze a gyors és hatékony jégkockakészítést otthonában. A fekete színű, 112W teljesítményű gép kétféle jégkockát készít, és akár 24 db jégkockát előállít egyetlen ciklusban. A nagy tárolókapacitás és a 2,4 literes víztartály biztosítja, hogy mindig elegendő jégkockával rendelkezzen. A könnyű mozgathatóság és az alacsony tömeg pedig kényelmes használatot tesz lehetővé.

Ne várjon tovább, szerezze be ezt a praktikus jégkocka készítő gépet, és élvezze a hűsítő italokat a nyáron!


Specifikáció

  • Fekete
  • Teljesítmény: 112W
  • Kétféle jégkocka
  • Kapacitás: 24db/ciklus, max. 12kg/24 óra
  • Jégkocka tároló kapacitás: kb. 70 db, 700g
  • Víztartály: 2,4l
  • Tömeg: 9 kg

További információk

Tömeg 9 kg
TOP