Kajak-kenu kocsi - 100kg terhelhetőség » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kajak-kenu kocsi – 100kg terhelhetőség

50.800 Ft (Bruttó) 40.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: KCC-100 Kategóriák: , Címkék: , ,

Kajak-kenu kocsi – 100kg terhelhetőség

A kajak-kenu kocsi használata lehetővé teszi a hatékony és egyszerű sporteszköz szállítást. Ez a kocsi egyedi specifikációival és praktikus tervezésével kiemelkedik a többi közül, így ideális választás minden kajakos és kenus számára.

A kajak-kenu kocsi a kompakt méretének köszönhetően könnyedén kezelhető és szállítható és mindössze 5 kg súlyú. Az alumínium ötvözet váz erős és tartós szerkezetet nyújt, amely megfelelő stabilitást biztosít a sporteszközök szállításakor. Az alumínium könnyűsége lehetővé teszi, hogy könnyedén mozgassa a kocsit anélkül, hogy túlzott terhet éreznél.

A kocsi PU kerekekkel van felszerelve, amelyek kiváló tapadást és sima gördülést biztosítanak a különböző terepen. Ezzel a kerekek segítségével egyszerűen mozoghat a homokos, füves vagy köves felületeken is, anélkül, hogy akadályokba ütközne. Ezáltal kényelmesen szállíthatja a kajakot vagy kenut a kívánt helyre.

A kocsi terhelhetősége 100 kg, így megbízhatóan és biztonságosan szállíthatja a kajakot vagy kenut, valamint a szükséges felszerelést. Akár egyedül, akár csapatban utazik, ez a kocsi megfelelő kapacitást nyújt a sporteszközök kényelmes és biztonságos szállításához.

A kajak-kenu kocsi megvásárlása megkönnyíti és kényelmessé teszi a sporteszközök szállítását, így több időt és energiát spórolhat meg. A könnyű és erős váz lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget és stabil szállítást. A sima gördülést biztosító PU kerekek a különböző terepeken is kiváló tapadást biztosítanak, így könnyedén közlekedhet akadályok nélkül.

Az alacsony súly és a magas terhelhetőség ideális kombinációja lehetővé teszi a nagyobb sporteszközök és felszerelések biztonságos szállítását. A kocsi megbízhatósága és tartóssága hosszú távú befektetést jelent, amely sok éven át segíti Önt a kajak- és kenus kalandokban.

Ne engedje, hogy a sporteszközök szállítása akadályt jelentsen. A kajak-kenu kocsi segítségével egyszerűen és hatékonyan viheti a kajakot vagy kenut bárhova, ahova csak szeretne. Legyen szó egy folyó, tó vagy tengerparti kalandról, ez a kocsi segít Önnek, hogy könnyedén élvezhesse a kajak- és kenusportot.


Specifikáció

  • Méretek: termékfotón láthatóak
  • Alumínium ötvözet váz
  • PU kerekek
  • Tömeg: 5 kg
  • Terhelhetőség: 100 kg

 

További információk

Tömeg 5 kg
TOP