Kávépörkölő - 1200W » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kávépörkölő – 1200W

53.340 Ft (Bruttó) 42.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: CBR-1200 Kategóriák: , Címkék: ,

Kávépörkölő – 1200W

Készítse el saját ízlésének megfelelően a kedvenc kávéját, valamint a kávépörkölő használatával már a pörkölést is saját receptje alapján végezheti.

Fedezze fel a tökéletes kávézás élményét a saját készítésű kedvenc kávéjával! A megújult kávépörkölővel mostantól még a pörkölést is saját receptje alapján végezheti, hogy minden alkalommal tökéletesen elkészített kávét élvezhessen.

A kávépörkölő rendkívül kényelmes és egyszerű használatú, így akár otthonában is professzionális minőségű kávébabokat pörkölhet. A készülék tágas kapacitásának köszönhetően egyszerre akár 1500 gramm kávébabot is pörkölhet, így minden alkalommal elegendő mennyiségű friss pörkölt kávéhoz juthat.

A kávépörkölő erős 1200 wattos teljesítményének köszönhetően a pörkölési folyamat gyors és hatékony lesz. A magas teljesítmény révén a kávébabok egységesen és egyenletesen pörkölődnek, így elkerülhetők a nem kívánt égési vagy alul pörkölési jelek.

A kávépörkölő tömege mindössze 3 kilogramm, így könnyedén mozgatható és tárolható. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy bármilyen konyhai helyiségben elférjen, így mindig kéznél lesz a pörköléshez szükséges eszköz. A kávépörkölő stílusos és modern kialakítása pedig még vonzóbbá teszi a konyhában való elhelyezést.

A kávépörkölő használata rendkívül egyszerű. Csak helyezze be a kávébabokat a készülék tágas kamrájába, állítsa be a kívánt pörkölési időt és hőmérsékletet, majd indítsa el a folyamatot. Az intuitív kezelőfelület segítségével könnyedén testreszabhatja a pörkölési beállításokat a saját ízlése szerint, hogy minden alkalommal a legjobb minőségű kávét kapja.

A kávépörkölő a pörkölési folyamat során intenzív aroma és ízanyagokat hoz ki a kávébabokból, amelyeket a piacon kapható előre pörkölt kávékban nehezen találhat meg. A saját receptje alapján pörkölt kávébabokkal elkészített kávéval az ízlelőbimbóit kényeztetheti, és a kávé élvezete sosem lesz ugyanaz.

Tulajdonítsa magának a kávékészítés művészetét a saját kávépörkölőjével. Fedezze fel az új dimenziót a kávé élvezetében, és élvezze a frissen pörkölt kávé ízének minden finom részletét. Legyen Ön a saját baristája, és készítsen tökéletes kávét minden alkalommal a saját ízlésének megfelelően!


Specifikáció

  • Kapacitás: 1500g
  • Teljesítmény: 1200W
  • Tömeg: 3kg

További információk

Tömeg 3 kg
TOP