Kávépörkölő - 40W, 14cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kávépörkölő – 40W, 14cm

44.450 Ft (Bruttó) 35.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: CBR-4014 Kategóriák: , Címkék: ,

Kávépörkölő – 40W, 14cm

Készítse el saját ízlésének megfelelően a kedvenc kávéját, a kávépörkölő használatával már a pörkölést is saját recept alapján végezheti. Ez a kiváló minőségű eszköz lehetővé teszi, hogy otthonában pörkölje a kávészemeket, így garantáltan mindig friss és ízletes kávét élvezhet.

A kávépörkölő alapanyaga magas minőségű acél, ami biztosítja a tartósságot és hosszú élettartamot. A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyedén elfér a konyhapulton vagy a kávégép mellett anélkül, hogy sok helyet foglalna.

Ez a kávépörkölő rendelkezik egy hatékony 40W-os motorral, amely garantálja a megfelelő pörkölési hőmérsékletet és egyenletes forgást biztosít a kávészemek számára. A 230V-os feszültségnek köszönhetően a kávépörkölő könnyedén csatlakoztatható bármilyen otthoni konnektorhoz, így kényelmesen használható.

A kávépörkölő fordulatszáma 30 fordulat per perc, amely optimális sebességet biztosít a pörköléshez. Ez lehetővé teszi, hogy a kávészemek egyenletesen és alaposan átmelegedjenek, ami a legjobb íz és aroma kifejlődését eredményezi.

A dob átmérője 14 cm, amely elegendő helyet biztosít a kávészemeknek a pörkölés során. A nagyobb dobméret lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű kávépörkölését egyszerre, így könnyedén elkészítheti a kedvenc kávéját akár családja vagy barátai számára is.

A kávépörkölő használata rendkívül egyszerű. Csak helyezze be a kávészemeket a dobba, állítsa be a kívánt pörkölési időt és hőmérsékletet a saját receptje alapján, majd indítsa el a készüléket. A beépített időzítőnek köszönhetően könnyedén figyelemmel kísérheti a pörkölési folyamatot, és pontosan megállíthatja, amikor elérte a kívánt pörkölési szintet.

Ne elégedjen meg a boltban kapható kávéval, amely gyakran hosszú ideig csak áll a polcokon. Fedezze fel a kávé pörkölésében rejlő lehetőségeket, és élvezze a frissen pörkölt kávé varázsát otthonában. Készítsen saját maga ízlésvilágának megfelelő egyedi kávékeveréket, állítsa be a pörkölési időt és hőmérsékletet, és lépjen be a kávézás mestereinek sorába.

A kávépörkölő megvásárlásával önállóan alakíthatja ki a kávé ízét és aromáját, és valódi kávéélményt élvezhet minden egyes csészével.


Specifikáció

  • Alapanyag: acél
  • Teljesítmény: 40W
  • Feszültség: 230V
  • Fordulatszám: 30 1/min
  • Dob átmérő: 14 cm

További információk

Tömeg 3 kg
TOP