Keresztsatu - 105 mm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Keresztsatu – 105 mm

50.800 Ft (Bruttó) 40.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: GB-6368 Kategóriák: , Címkék: ,

Keresztsatu – 105 mm

A keresztsatu, kéttengelyes satu ideális megoldást nyújt a munkadarabok stabil rögzítésére a megmunkálási feladatok során.

Ez az innovatív és kiváló minőségű eszköz a munkadarabok stabil rögzítését teszi lehetővé a megmunkálási folyamatok során. Ha hatékony és megbízható eszközt keres, amely megfelel a legszigorúbb ipari igényeknek, akkor ez a keresztsatu a tökéletes választás.

A keresztsatu kéttengelyes kialakítása kiemelkedő stabilitást és precizitást biztosít a megmunkálási feladatokhoz. A két tengelyen történő mozgatás lehetővé teszi a munkadarabok pontos pozícionálását és a szükséges vágási, marási vagy fúrási feladatok végrehajtását. Az X tengely maximális útja 80 mm, míg a Y tengely maximális útja 67 mm, így széles körű mozgásteret nyújt a kívánt munkafolyamatok elvégzéséhez.

A keresztsatu erős és masszív kialakítása biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az eszköz alumíniumból készült, amely rendkívül tartós és könnyű anyag. Az alumínium további jellemzője, hogy korrózióálló, ami így hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít a satunak. Emellett az alumínium könnyűsége lehetővé teszi a könnyű kezelést, mozgatást, illetve amennyiben szükséges áthelyezi egyik munkaasztalról a másikra, akkor azt egyszerűen el lehet végezni.

A keresztsatu maximális nyitása 105 mm, ami lehetővé teszi a nagyobb méretű munkadarabok rögzítését is. A pofa szélessége 75 mm, így megfelelő tapadást és stabilitást biztosít a munkadarabok számára.

Ez a keresztsatu a műhelyek, ipari üzemek és barkácsolók számára egyaránt ideális választás. Legyen szó fafeldolgozásról, fémmegmunkálásról vagy más hasonló feladatokról, ez a satuként funkcionáló eszköz hatékonyan segíti a munkafolyamatokat.

Összességében a keresztsatu, kéttengelyes satu kiemelkedő teljesítményt nyújt a munkadarabok stabil rögzítéséhez. Az X és Y tengelyek maximális útja, az alumínium anyag tartóssága és a megfelelő méretek lehetővé teszik a sokoldalú felhasználást és a pontos megmunkálást. Ne engedje, hogy a rögzítési problémák hátráltassák, válassza ezt a professzionális satut, és élvezze a hatékony és precíz munkavégzést!


Specifikáció:

  • X tengely max. út: 80 mm
  • Y tengely max. út: 67 mm
  • Alapanyag: Alumínium
  • Max. nyitás: 105 mm
  • Pofa szélesség: 75 mm

További információk

Tömeg 3 kg
TOP