Kerti kocsi, kézi kocsi - 580 kg teherbírás » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kerti kocsi, kézi kocsi – 580 kg teherbírás

190.500 Ft (Bruttó) 150.000 Ft (Nettó)

Ideális választás kiránduláshoz, akár kisebb túrákhoz, emellett az összehajtható kézi kocsi segítségével könnyen és kényelmesen elvégezheti a ház körüli, kertészeti munkálatokat. Használatával minden szükséges szerszámot és kiegészítőt könnyedén szállíthat kertjében. A munka befejezését követően összehajtva kis helyen is tárolható.

– Acél váz

– Vízálló védőponyva

– Nehezebb terepre alkalmas kerekek (7″x4″)

– 100 kg terhelhetőség

– Kék, piros és fekete szín

– Méretek: 98.5×54.3×98.5 cm

– Méretek összehajtva: 98.5x52x17.8 cm

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: KKT-1400 Kategóriák: , Címkék: ,

Kerti kocsi, kézi kocsi – 580 kg teherbírás

A kerti kocsi, kézi kocsi segítségével könnyen és kényelmesen elvégezheti a ház körüli, kertészeti munkálatokat. Használatával minden szükséges szerszámot és kiegészítőt könnyedén szállíthat kertjében.

Ez a sokoldalú eszköz lehetővé teszi, hogy könnyedén és hatékonyan végezhesse el a kerti feladatokat, és mindent, amire szüksége van, egyszerűen szállíthassa kertjében.

A kerti kocsi masszív acél vázzal rendelkezik, amely garantálja a stabilitást és a hosszú élettartamot. Ez a tartós anyag képes ellenállni a kültéri körülményeknek, így akár évekig tartó használatra tervezték.

A kocsi 15 hüvelykes kerékkel van felszerelve, amelyek sima és könnyű gördülést biztosítanak a különböző terepeken. Akár fűvel borított területeken, akár kavicsos utakon kell közlekednie, ezek a strapabíró kerekek megkönnyítik a mozgást és minimalizálják a rázkódást, így a szállítás zökkenőmentes és kényelmes.

Méretek és terhelhetőség

A termék méretei a mellékelt fotón láthatóak, és kiválóan illeszkednek a kerti munkákhoz. Nem túl nagy, hogy bonyolulttá tegye a manőverezést, de elég tágas ahhoz, hogy elférjenek benne a szükséges szerszámok, kiegészítők és egyéb kerti felszerelések.

A kerti kocsi elképesztően nagy terhelhetőséggel rendelkezik, akár 580 kg-ig is terhelhető. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre szállítsa a nehéz tárgyakat, például a talajt, a növényeket vagy a kerti eszközöket, és időt takarítson meg a folytonos visszatérések elkerülésével.

Emellett a kocsi rendkívül könnyű, mindössze 34 kg tömeggel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy könnyen mozgatható és kezelhető, még akkor is, ha nehéz terhekkel van telepakolva. A kerti munkák elvégzése soha nem volt ilyen egyszerű és kényelmes!

A kerti kocsi oldalai nyithatóak, ami még nagyobb rugalmasságot és praktikusságot biztosít. Egyszerűen lehajthatja a falakat, hogy könnyen hozzáférjen a szállítandó tárgyakhoz, és könnyedén bepakolhassa vagy kipakolhassa azokat. Ez a kiváló funkció lehetővé teszi, hogy a kocsi sokoldalúan alkalmazkodjon a kerti feladatokhoz és igényekhez.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget a kerti munkák hatékonyabbá és élvezetesebbé tételére! Szerezze be a kerti kocsit, kézi kocsit még ma, és élvezze a könnyű és kényelmes szállítást, amely segítségével minden szükséges eszközt és kiegészítőt könnyedén szállíthat kertjében. Bízzon a minőségben és a megbízhatóságban, amit ez a kerti kocsi nyújt, és élvezze a tökéletes kerti munkák élményét!


Specifikáció

  • Acél váz
  • 15″ kerékméret
  • Méretek a termékfotón láthatóak
  • 580 kg terhelhetőség
  • Tömeg: 34 kg
  • Nyitható oldalakkal

További információk

Tömeg 34 kg
Szín

fekete, kék, piros

TOP