Kézi csempevágó - 1200mm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kézi csempevágó – 1200mm

101.600 Ft (Bruttó) 80.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: GJTG-12 Kategóriák: , Címke:

Kézi csempevágó – 1200mm

A kézi csempevágó használata lehetővé teszi a csempék gyors és egyszerű méretre vágását, maximum 1200 mm-ig.

A csempevágó egyszerű és hatékony módszert biztosít a csempék megfelelő méretre való vágásához. A kézi csempevágó kiváló választás azoknak, akiknek szükségük van gyors és precíz csempevágásra, legyen szó kisebb otthoni projektekről vagy akár nagyobb felújítási munkákról.

Az acél keretekkel rendelkező kézi csempevágónk biztosítja a stabilitást és a tartósságot, így garantáltan hosszú élettartamú lesz. Az acél keretek erős szerkezete megakadályozza a deformálódást és megbízható vágási folyamatot nyújt.

A termék maximális vágási hossza 1200 mm, ami lehetővé teszi a nagyobb csempék vágását is. Legyen szó konyhai vagy fürdőszobai csempéről, a kézi csempevágó egyszerűen megbirkózik a feladattal. Ezzel az eszközzel pontosan testre tudja szabni a csempék méretét és kivitelezheti a kívánt forma vagy minta létrehozását.

A kézi csempevágó vágási vastagsága 6-15 mm, így széles választékban használható a különböző csempe típusokhoz. Legyen szó vékonyabb falicsempékről vagy vastagabb padlócsempékről, ez az eszköz könnyedén képes megbirkózni a feladattal.

Ezenkívül a kézi csempevágó kényelmesen használható. Ergonomikus fogantyúval és sima vágási mechanizmussal rendelkezik, így minimális erőfeszítéssel dolgozhat vele. A könnyű kezelhetőség és a kényelmes munkavégzés érdekében a kézi csempevágó minden olyan funkcióval rendelkezik, amire szüksége lehet.

A kézi csempevágóval való használat során időt takarít meg és egyszerűbbé teszi a csempék méretre vágását. Nem kell többé aggódnia a rosszul illeszkedő csempék miatt vagy az esetleges szükséges újracsiszolás miatt. A kézi csempevágóval mindig pontos és egyenletes vágásokat hajthat végre, így biztos lehet abban, hogy a végeredmény professzionális lesz.

Takarítson meg időt, energiát és fejfájást a csempék méretre vágásakor ezzel a kézi csempevágóval! Legyen szó otthoni felújításról vagy építőipari projektekről, a kézi csempevágó minden esetben megbízható és hatékony megoldást nyújt. Ne engedje, hogy a csempék méretre vágása problémákat okozzon, válassza ezt kézi csempevágót, és élvezze a könnyű és precíz munkavégzést!


Specifikáció

  • Acél keret
  • Vágási hossz: max. 1200 mm
  • Vágási vastagság: 6-15 mm

 

További információk

Tömeg 6 kg
TOP