Kézi gabonacsíra prés, búzafű prés » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kézi gabonacsíra prés, búzafű prés

33.020 Ft (Bruttó) 26.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Kézi gabonacsíra prés, búzafű prés

A kézi gabonacsíra prés, búzafű prés lehetővé teszi az egészséges táplálkozáshoz szükséges alapanyagok egyszerű feldolgozását.

Ez a kiváló minőségű prés lehetővé teszi, hogy otthonában könnyedén feldolgozhassa az alapanyagokat, így a tápanyagokban gazdag gabonacsírák és búzafűlé könnyedén beépülhetnek mindennapi étrendjébe.

A búzafűlé kiváló forrása a természetes tápanyagoknak és vitaminoknak, amelyek elengedhetetlenek az egészségünk szempontjából. Segít megelőzni és kezelni a krónikus betegségeket, mivel erősíti az immunrendszert és támogatja a szervezet védekezőképességét. A búzafűlevet könnyen emészthető formában juttathatja a szervezetébe, így azok gyorsan és hatékonyan hasznosulnak.

Klorofilltartalma révén a búzafűlevet néha „folyékony aranynak” is nevezik, mivel segíti a sejtek oxigénellátását és támogatja a sejtek regenerálódását. Éppen ezért érdemes lehet fontolóra venni, hogy rátérjen a búzafűlé fogyasztására. Szerencsére ezzel az eszközzel, akár otthonában is könnyen előállíthatja saját magának.

A kézi gabonacsíra és búzafű prés rozsdamentes acélból készült, amely garantálja a tartósságot és a higiéniai szabványoknak való megfelelést. Ez a prés nem csak erős és ellenálló, de egyszerűen kezelhető is. Az ergonomikus kialakítás és a könnyen kezelhető fogantyúknak köszönhetően, Ön könnyedén és kényelmesen használhatja az eszközt a préselési folyamat során.

Az 86 mm-es garatátmérőnek köszönhetően a prés problémamentesen fogadja be a különböző gabonaféléket és búzafűt. A megfelelő garatméret lehetővé teszi, hogy a préselés hatékony és eredményes legyen, míg az optimális présnyomás biztosítja, hogy a tápanyagok gazdag koncentrációban kerüljenek kinyert gabonacsírákba vagy búzafűlébe.

A kézi gabonacsíra és búzafű prés tömege mindössze 3 kg, ami azt jelenti, hogy könnyedén mozgathatja és tárolhatja, amikor éppen nincs szüksége rá. A kompakt méret és a könnyen tárolható kialakítás lehetővé teszi, hogy helytakarékosan helyezze el a prését otthonában, így mindig kéznél lesz, amikor szüksége van rá.

Fedezze fel a természet erejét és tegyen a saját egészsége érdekében a kézi gabonacsíra prés és búzafű prés segítségével. Egyszerűen és hatékonyan készíthet friss és tápláló gabonacsírákat, valamint búzafűlevet, amelyek hozzájárulhatnak a vitalitásához és egészségéhez. Válassza a rozsdamentes acélból készült, könnyen kezelhető és tartós présünket, és élvezze az egészséges életmód előnyeit otthonában!


Specifikáció

  • Rozsdamentes acél
  • 86mm garatátmérő
  • Tömeg: 3 kg

További információk

Tömeg 3 kg
TOP