Kézi gyümölcsprés, szőlőprés - 14l » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kézi gyümölcsprés, szőlőprés – 14l

120.650 Ft (Bruttó) 95.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Kézi gyümölcsprés, szőlőprés – 14l

A kézi gyümölcsprés, facsaró segítségével gyorsan és egyszerűen elkészítheti kedvenc frissítő italait, nincs szükség áramra, ezért szinte bárhol használható.

Ismerje meg a forradalmi kézi gyümölcsprést, amely a frissítő italok elkészítésének legújabb módját kínálja! Ez a facsaró egyedülállóan egyszerű és hatékony működése révén lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt elkészítse kedvenc frissítő italait. Az áramforrás nélküli kialakításának köszönhetően pedig bárhol és bármikor használhatja, legyen az otthon, a kertben, a pikniken vagy akár a kempingben.

A kézi gyümölcsprés kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot. A kar hossza 40 cm, ami kényelmes fogást és könnyű működtetést tesz lehetővé. Ezzel a gyümölcspréssel könnyedén kinyerheti a gyümölcsök levét anélkül, hogy nagy erőfeszítést kellene kifejtenie.

A gyümölcsprés kapacitása lenyűgöző: akár 14 liter friss gyümölcslevet is képes egyszerre kinyerni. Ez különösen előnyös lehet, ha nagyobb mennyiségű italt szeretne elkészíteni, például egy családi vagy baráti összejövetel alkalmával. Így időt takaríthat meg, és mindenki frissítővel látogathatja meg a büféasztalt.

A gyümölcsprés kosara tágas, átmérője pedig 25×28 cm. Ez lehetővé teszi, hogy nagyobb gyümölcsöket, például narancsokat, grapefruitokat vagy citromokat is könnyedén facsarhasson. A kosár kialakítása és mérete optimalizálva van a hatékony facsarás érdekében, így biztos lehet benne, hogy a lehető legtöbb levet nyerheti ki a gyümölcsökből.

Az prés kiválóan alkalmas a szőlő préselésére is. Ez azt jelenti, hogy nemcsak gyümölcsleveket készíthet vele, hanem friss szőlőlevet is előállíthat, amelynek számos előnye van.

A kézi gyümölcsprés egyszerűen tisztítható és karbantartható. A masszív szerkezet és az alaposan kidolgozott részletek biztosítják, hogy hosszú ideig megbízhatóan működjön. A gyümölcsprés tömege 17 kg, ami stabilitást és erőt jelent a használat során.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy otthonában vagy bárhol máshol élvezhesse a friss gyümölcslevek frissességét és ízét. Válassza a kézi gyümölcsprést, facsarót, és élvezze a gyümölcsökből nyert frissítő italokat a legegyszerűbb és legkényelmesebb módon!


Specifikáció

  • Kar mérete: 40 cm
  • Kapacitás: 14l
  • Kosár mérete:  átmérő 25×28 cm
  • Tömeg: 17 kg

További információk

Tömeg 17 kg
TOP