Kézi hengerlő, hajlító gép - 127 mm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kézi hengerlő, hajlító gép – 127 mm

189.230 Ft (Bruttó) 149.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: MRM-63 Kategóriák: , Címkék: , ,

Kézi hengerlő, hajlító gép – 127 mm

A kézi hengerlő, hajlító segítségével egyedi fémtárgyakat készíthet. Ez a speciális eszköz lehetővé teszi, hogy saját kezűleg formáljon és alakítson különböző fémeket, így szabadon kifejezheti művészi érzékenységét és technikai tudását.

A kézi hengerlő egy megbízható és könnyen használható eszköz mindenféle kreatív projekthez. A görgő teljes szélessége 127 mm, így elegendő helyet biztosít a fémtekercsek gördülékeny mozgásához. A görgő átmérője 65 mm, ami kiváló egyensúlyt és stabilitást eredményez. A maximális nyitás 0-5 mm, így könnyedén beállíthatja a kívánt vastagságot és hajlítási mélységet.

Az áttétel 4:1 arányban működik, ami lehetővé teszi, hogy kis erőkifejtéssel is nagyobb nyomást fejtsen ki a fémre. Ez segít a pontos és szabályos hajlításban, és biztosítja a kívánt formát. A minimális fólia vastagsága 0.01 inch (0,25 mm), így a vékonyabb fémeket is könnyedén hajlíthatja és formálhatja.

A relatív könnyű tömeg miatt, ami mindössze 22 kg, ezt a kézi hengerlőt könnyen tudja szállítani és tárolni. Ez azt jelenti, hogy könnyedén mozgathatja és áthelyezheti a műhelyében vagy akár hordozhatja más helyszínekre, ha szükséges.

Ez a kézi hengerlő, hajlító nem csupán egy egyszerű eszköz, hanem egy berendezés, amely lehetővé teszi, hogy önállóan alkotói legyen fémekből. Ha szereti a kézzel való munkát és a művészeti alkotásokat, ez az eszköz tökéletes választás. Engedje szabadon a kezei által vezérelt mozgásokat, és hozzon létre olyan egyedi tárgyakat, amelyek kiemelik az ön tehetségét.

A kézi hengerlő, hajlító ideális eszköz mind az amatőr, mind a profi fémkészítők számára. Legyen szó ékszerekről, díszítőelemekről vagy más egyedi tárgyakról, ez a készülék lehetővé teszi, hogy egyedülálló műalkotásokat hozzon létre. Használja kreativitását és technikai tudását ezzel a megbízható és sokoldalú eszközzel, és fedezze fel a fémek formázásának és hajlításának végtelen lehetőségeit!


Specifikáció:

  • Görgő teljes szélesség: 127 mm
  • Görgő átmérő: 65 mm
  • Max. nyitás: 0-5 mm
  • Áttétel: 4:1
  • Min. fólia vastagság: 0.01 inch (0,25 mm)
  • Tömeg: 22 kg

További információk

Tömeg 22 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1