Kézi kábelcsupaszító - 1,5-25mm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kézi kábelcsupaszító – 1,5-25mm

31.750 Ft (Bruttó) 25.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

A kézi kábelcsupaszító lehetővé teszi a kábelek újrahasznosításhoz történő gyors és egyszerű előkészítését.

Ez a lenyűgöző eszköz lehetővé teszi a kábelek gyors és egyszerű előkészítését újrahasznosításhoz vagy új projektekhez. Kiváló minőségű acélból készült, és ezüst színben pompázik, ami igazán stílusos megjelenést kölcsönöz neki. Egyaránt alkalmas a kis és nagy átmérőjű kábelekhez, hiszen használatával könnyedén csupaszíthatók az 1,5 és 25 mm közötti vastagságú kábelek.

A kézi kábelcsupaszító tökéletesen illeszkedik a kézbe, így biztosítja a kényelmes és stabil fogást. A kompakt méret (150x130x310mm) lehetővé teszi, hogy könnyedén hordozza magával a munkaterületen, vagy tárolja a szerszámosládában anélkül, hogy sok helyet foglalna el. Ezenkívül, a mindössze 7 kg-os tömegének köszönhetően nem okoz túlzott terhelést, így hosszabb ideig is kényelmesen használhatja.

Az anyagminőség tekintetében a gyártó a legjobbat nyújtotta, hiszen az eszköz tartós acélból készült. Ez garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt. Nem kell aggódnia a kábelcsupaszító esetleges sérülése miatt, hiszen a masszív anyag használata kiváló ellenállást nyújt az igénybevételekkel szemben.

A kézi kábelcsupaszító használata rendkívül egyszerű. Csak helyezze be a kábelt a megfelelő átmérővel ellátott nyílásba, majd forgassa el az eszközt, és máris könnyedén csupaszíthatja a kábelt anélkül, hogy megsértené a belső vezetékeket. Időt és energiát takarít meg ezzel a hatékony művelettel.

A kézi kábelcsupaszítóval könnyedén előkészítheti és újrahasznosíthatja a kábeleket. Az acélból készült eszköz stílusos ezüst színben tündököl. Alkalmazható 1,5-25 mm átmérőjű kábelekhez. Kompakt mérete (150x130x310mm) és könnyű súlya (7kg) praktikussá teszi a használatát. Tartós anyagminősége biztosítja a hosszú élettartamot. Egyszerű használata gyors eredményeket garantál.

Bármilyen kábel előkészítését is tervezi, a kézi kábelcsupaszító tökéletes társ lesz Önnek. Legyen az otthoni vagy ipari projektek, újrahasznosítási célú tevékenységek vagy akár elektromos javítások, ez az eszköz biztosan megkönnyíti és felgyorsítja a munkáját.

Ne habozzon tovább, szerezze be a kézi kábelcsupaszítót még ma, és élvezze a professzionális kábelkezelés előnyeit!


Specifikáció

  • Anyagminőség: acél
  • Szín: ezüst
  • Alkalmazható kábel átmérő: 1,5-25mm
  • Méret: 150x130x310mm
  • Tömeg: 7kg

További információk

Tömeg 7 kg
TOP