Kézi kábelcsupaszító, kábelnyúzó - 1,5-20mm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kézi kábelcsupaszító, kábelnyúzó – 1,5-20mm

57.150 Ft (Bruttó) 45.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: HXSD-025 Kategóriák: , Címkék: ,

Kézi kábelcsupaszító, kábelnyúzó

Ez a kézi kábelcsupaszító kiváló minőségű szerszám a villanyszerelők számára, amely megkönnyíti a vezetékek vágását és csupaszítását. Az ergonomikus kialakítású fogantyúk kényelmes és biztonságos fogást biztosítanak a felhasználónak, hogy pontosan dolgozhasson a vezetékekkel, miközben csupaszítja azokat. A mechanikus kivitel ellenére is gyorsan és könnyedén lehet vele dolgozni.

A kábelnyúzó kiváló minőségű acélból készül, amely hosszú élettartamot biztosít. A csupaszító fej alumínium ötvözetből készül, ami nagy szilárdságot és tartósságot biztosít a munka során. A csupaszító 15-20mm méretű vezetékekhez alkalmazható.

Ez a kiváló minőségű szerszám kényelmes és biztonságos fogást nyújt a felhasználónak, hogy precízen dolgozhasson a vezetékekkel. A kábelcsupaszító acélból és alumínium ötvözetből készül, így hosszú élettartamot és kiváló tartósságot garantál. A csupaszító fej alumínium ötvözetének köszönhetően erős és ellenálló, hogy könnyedén megbirkózzon a munka során felmerülő kihívásokkal.

 

kézi kábelnyúzó

Az ergonomikus kialakítású kézi kábelcsupaszító a villanyszerelők legjobb barátja. A kiváló minőségű szerszám kényelmes és biztonságos fogást nyújt a felhasználónak, hogy precízen dolgozhasson a vezetékekkel. A kábelcsupaszító acélból és alumínium ötvözetből készül, így hosszú élettartamot és kiváló tartósságot garantál. A csupaszító fej alumínium ötvözetének köszönhetően erős és ellenálló, hogy könnyedén megbirkózzon a munka során felmerülő kihívásokkal.

Ez a szerszám ideális a 15-20 mm méretű vezetékek csupaszításához. Nem kell többé aggódnia a kábelek helytelen vágása vagy csupaszítása miatt, mert ez a kábelcsupaszító gondoskodik arról, hogy minden munkafolyamat precízen és hatékonyan történjen. Így nem szükséges sok időt és erőfeszítést fordítania a vezetékek csupaszítására és vágására, mert ez a szerszám gyors és hatékony megoldást nyújt Önnek a munkafolyamat során.

Ez a kézi kábelcsupaszító megbízható és hatékony szerszám a kábelek csupaszításához és vágásához a munkaterületen. A könnyű kezelhetősége és hosszú élettartama miatt gazdaságos megoldás a villanyszerelők számára. Ha keres egy megbízható kábelcsupaszítót, amely hatékonyan segíti a vezetékek vágását és csupaszítását, akkor ez a legjobb választás Önnek.


Specifikáció

  • Anyagminőség: acél és alumínium
  • Szín: piros
  • Alkalmazható kábel átmérő: 1,5-20mm
  • Méret: 170x80x160mm
  • Tömeg: 4kg

További információk

Tömeg 5 kg
TOP